Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 18 з 18

Абмеркаванне: info для jimny 65cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    калі я не памыляюся, mpps не закон, менавіта гэта экю,а затым jaffa'? праблема, што закон толькі табліцы?аднак, калі я правільна памятаю, вы таксама можаце выбраць файл, увесь c'? варыянт пад надпісам чытання
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    калі чытаць спачатку я чытаў з mpps мне сказалі, што ? спаць правільна,каб? я забыўся прачытаць, з функцыяй "поўны",не маючы машыны прама зараз я не магу сказаць вам, розніца,я яго прачытаў, як clio,рухавік ? renault,чаму? mpps на jimny не c? у....для чытання перайдзіце спакойны, нічога не адбываецца, для запісу, я ўсе яшчэ чакаю каго-тое, што ўжо зроблена

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    вядома, табе закон ад 40 і для тых памерах, якія не распазнаецца titanium,то трэба змяняць усе ўручную, выкарыстоўваючы 2d-графікі
    Прабачце, што існуе сыстэма, каб прызнаць titanium карту чытаць з гала 40 kb??
    Ці толькі сістэма ? яе рука ў 2d
    дзякуй

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў анел Visualizza Messaggio
    Прабачце, што існуе сыстэма, каб прызнаць titanium карту чытаць з гала 40 kb??
    Ці толькі сістэма ? яе рука ў 2d
    дзякуй
    файла не больш за 40 кб вы павінны зрабіць гэта ўручную ў 2d,я паслаў вам *****.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Вам дзякуй, гэта было для вучобы, а уставіць файл, вы можаце праглядзець яго з дапамогай titanium.
    Але, калі мод вы робіце, я аддаю перавагу звярнуцца да службы форума

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Клін
    Паведамленні
    5
    я чытаць з MPPS V12, файлаў 256 кб і, адкрыўшы яго ў Тытан я бачу карты. Я не магу даслаць файл, калі романн форума

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў wired Visualizza Messaggio
    я чытаць з MPPS V12, файлаў 256 кб і, адкрыўшы яго ў Тытан я бачу карты. Я не магу даслаць файл, калі романн форума
    1? вітаем ваша слайд-шоў.
    2? файлы, нават калі вы novello іх вы можаце размясціць у спецыяльным раздзеле для маркі і мадэлі і прызначаны, як і павінна быць.
    3? карыстальнік напісаў, што чытаць з гала і гэты файл, як апісана мной у папярэднім пасце, аказваецца, толькі табліцы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Клін
    Паведамленні
    5
    Я лічу гэты сайт цікавым, але тое, што для таго, каб атрымаць доступ да файлаў ідуць размешчаны шмат паведамленняў не занадта шмат сэнсу. Перш чым загрузіць мой файл, я хацеў бы бачыць іншым... але мне, што я canceller? перш чым гэта можа адбыцца (або, можа быць, вы зробіце гэта, вас у офісе), але я вызначана збіраюся off topic...

1? вітаем ваша слайд-шоў.
    2? файлы, нават калі вы novello іх вы можаце размясціць у спецыяльным раздзеле для маркі і мадэлі і прызначаны, як і павінна быць.
    3? карыстальнік напісаў, што чытаць з гала і гэты файл, як апісана мной у папярэднім пасце, аказваецца, толькі табліцы.[/QUOTE]

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •