Манометр на впускной калектар?
Манометр на впускной калектар?
я адмін, манометр ? рэкамендуецца.
Турбокомпрессоры могуць мець шпіндзеля паміж падшыпнікамі і ў гэтым выпадку трэнне ? значна менш і turbolag ? вельмі змест. Кошт? ? высокі. Я не магу сказаць, колькі варта змяніць, але ? дарагая, упэўнены, калі прывязаныя да турбакампрэсар арыгінальны
У turbista пу? зрабіць гэта змяненне ?
ну не ? што-то проста, улічваючы іх абаротаў, што робіць турбакампрэсар. Павінен спадзявацца на тых, хто робіць гэта за карабель. лепш не імправізаваць, ен можа нанесці шкоду. Тады, не ? што вы прымаеце, і мантуюцца падшыпнікі, мы хочам камплекта. Некалькі разоў вы можаце? каб змяніць першапачаткова turbo, але гэта ? добра, што яго ацэньваў хто ? эксперт гандлю. Магчыма, на форуме есць? хто займаецца гэтыя змены? не ведаючы нікога асабіста, я не магу ведаць
некаторыя аўтамабілі серыі ўжо збіраюць турбіны vgt на падшыпнікі...есць гаретт серыі брг....проста знайсці і памеры...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
прабачце, затым, каб атрымаць адказ больш? хуткі турбіны, што рабіць, павялічыць або зніжацца?
я не вельмі добра разумею
на восі z-значэння, выяўленыя ў % дакладна?
а затым пі? ? высокі працэнт і больш? турбіна ? "хуткі" у падняцца ціск?
дзякуй за тлумачэнне
карту не ўмешваецца непасрэдна на turba але на соленоид кіравання перепускного клапана-vgt....
калі я правільна зразумеў больш павялічваецца працэнт duty cycle саленоіда больш vgt трымае закрытай палітры больш ціск турбо-канферэнц.....
відавочна, то прэс-seguir? заўседы карту ціску турба і адносны лім......
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...