як ты яго знайшоў ? цяжка было або цякла свабодна? я забыўся цябе загараецца edc, калі ен абмяжоўвае?
як ты яго знайшоў ? цяжка было або цякла свабодна? я забыўся цябе загараецца edc, калі ен абмяжоўвае?
не, цякла свабодна! не гарыць ні адзін індыкатар, калі таму дэфект!
ок, паспрабуйце праверыць усе ланцугі нізкага ціску, дызельнае паліва, у тым ліку графінчык часам знайсці нейкія перашкоды, то дайце мне ведаць
ок, вы мне скажыце, дзе вы ўзялі кабеляў для грузавікоў для autocom?
прабачце, я купіў іх у кітаі я спрабаваў іх працуе, калі адмін дазваляе мне даю вам спасылку pin-код, каб зрабіць дыягностыку obd = 30 iveco
ок, дзякую цябе!
я не ведаю iveco? калі ? здарылася са мной адзін stralis, якая не мяняла, ў pi? гарыць індыкатар рухавіка , ад дыягностыкі, памятаю, што гэта было адносна ціску турба,па просьбе сябра, які працуе ў iveco прымусіла мяне праверыць падачу паветра vgt да і пасля фільтра ,ачысціць і вышмараваць прывад вышэй турбіны праверце рух рычага зменнай геаметрыі, але ўсе было ў парадку, у рэшце рэшт, ен зламаў інтэркулер,паспрабуйце зрабіць праверку, паставіўшы яго пад ціск, добры дзень. a я забыўся, я таксама зрабіў тэст з турбонаддувом texa, і я выліў усе ок
Прывітанне ,мне і давялося ж праблема была зменнай геаметрыяй, што-вольны .У дыягностыцы выходзіў erore, што было ясна,