Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Абмеркаванне: я ўяўляю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    асабіста nn я думаю,а нік, здаецца, я заўважыў яго ў нейкі форум, палерма, цэнтр, х кампліменты вашай кампаніі,мне сказалі, што вы хутка будзеце мець дамовы з мой сябар bertarotta.
    на форуме, безумоўна, дзякуй за віншаванні!!!! калі я магу спытаць,якое абсталяванне вы выкарыстоўваеце??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў marcusmagic Visualizza Messaggio
    на форуме, безумоўна, дзякуй за віншаванні!!!! калі я магу спытаць,якое абсталяванне вы выкарыстоўваеце??
    я не прафесіянал у галіне ... я працую з другога x жыць, мне падабаецца, а так dilettarmi, як абсталяванне x мае маленькія капрызы і хобі ўсе, у тым ліку kessv2 афіцэр і, спадзяюся, хутка таксама вашыя.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне, міша,і дабро запрашаем, раскажыце нам, а таксама ваш узрост і пасаду, што будзе весці ў кампаніі,як бачыш, мы фінансуем вашай кампаніі, але, на жаль, бачыў, што, безумоўна, вы вельмі занятыя, не ўдзельнічаюць у вельмі зацікаўленымі бакамі,я спадзяюся, што, па крайняй меры, вы зможаце прыняць меры, на любыя пытанні аб вашай прадукцыі.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); у 04-02-2013 22:12
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    сардэчна запрашаем!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Сардэчна запрашаем....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    я не прафесіянал у галіне ... я працую з другога x жыць, мне падабаецца, а так dilettarmi, як абсталяванне x мае маленькія капрызы і хобі ўсе, у тым ліку kessv2 афіцэр і, спадзяюся, хутка таксама вашыя.
    я зразумеў, калі вы хочаце, вы можаце спытаць ўдакладнення на наша абсталяванне без праблем, якія есць у наяўнасці я рады, што вы, як наш кліент не трымае пашкадуеце гэта і бяспечна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    прывітанне, міша,і дабро запрашаем, раскажыце нам, а таксама ваш узрост і пасаду, што будзе весці ў кампаніі,як бачыш, мы фінансуем вашай кампаніі, але, на жаль, бачыў, што, безумоўна, вы вельмі занятыя, не ўдзельнічаюць у вельмі зацікаўленымі бакамі,я спадзяюся, што, па крайняй меры, вы зможаце прыняць меры, на любыя пытанні аб вашай прадукцыі.
    вядома я 25 гадоў, і тэхнічны спецыяліст кампаніі, але я займаюся яшчэ некаторы час, усе, як камерцыйнага развіцця і г. д.,,
    вы, вядома, можаце спытаць мяне, ці тое, што вы хочаце, знаходжуся ў распараджэнні

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •