Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 16 з 16

Абмеркаванне: хто-то immo off для ecu me7.3.h4?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    United Kingdom
    Паведамленні
    3
    прывітанне, хлопцы,
    Вам удалося прымусіць яго працаваць?

У мяне такі ж эбу, і я не магу выдаліць immo. я спрабаваў з иммо дэкадавання універсальнай, але або не працуе, або кантрольная сума пойдзе не так. Блок кіравання не запускаецца наогул.

загрузіць зыходны файл працуе назад (адпраўленне ECU), але, відавочна, што??? иммо заблакаваў машыну донара.

на дадзены момант у мяне няма доступу да файлаў форуму, так што я не мог паспрабаваць, але калі ен працуе, я хацеў бы паспрабаваць свае.

дзякуй.

PS: Калі я магу прымусіць яго працаваць вам будзе адпраўляць? падрабязны пост на маім вопыце.

at the moment i have no access to the files of the forum, so i could not try yours, but if it works, i would like to try yours.

дзякуй.

PS: If I can get it working i will send a detailed post about my experiences.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    добры дзень,вы invo, каб пазнаеміць вас у спецыяльным раздзеле, і пісаць па-ангельску, нават калі вы павінны выкарыстоўваць перакладчык,дзякуй загадзя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    United Kingdom
    Паведамленні
    3
    Прывітанне ўсім. Я тут.
    * - Ці ня ты. Гэта азначае, што ў вас здарылася?

Калі ласка, дайце мне ведаць, чаму? я выдаткаваў шмат часу на пошук у інтэрнэце.

Msport (exil77grande): Я абнавіў свой профіль. Спадзяюся, што гэта нармальна цяпер.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў stutga Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім. Я тут.
    * - Ці ня ты. Гэта азначае, што ў вас здарылася?

Калі ласка, дайце мне ведаць, чаму? я выдаткаваў шмат часу на пошук у інтэрнэце.

Msport (exil77grande): Я абнавіў свой профіль. Спадзяюся, што гэта нармальна цяпер.
    цяпер вы павінны таксама прадставіць у асобным раздзеле.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    United Kingdom
    Паведамленні
    3
    Дзякуй, хлопцы, мне не дапамагае. Гэта заахвоціла мяне і я, нарэшце, знайшоў рашэнне, каб ад майго імя.

Я мяркую, што яны не зацікаўленыя ў маіх высновах, так што я не пішу тут. Калі вы зацікаўлены вы можаце знайсці на іншых форумах.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў stutga Visualizza Messaggio
    Дзякуй, хлопцы, мне не дапамагае. Гэта заахвоціла мяне і я, нарэшце, знайшоў рашэнне, каб ад майго імя.

Я мяркую, што яны не зацікаўленыя ў маіх высновах, так што я не пішу тут. Калі вы зацікаўлены вы можаце знайсці на іншых форумах.
    я бачу, што ваш я маю на ўвазе толькі тое, шукаць инфо на клямку, а на самай справе вы не знайшлі і нават не падзяліўся,акрамя таго, пасля некалькіх падказак, дзялюся за вушы ад купца, а затым з неахвотай я вымушаны sbatterti за добрае працяг у іншым месцы.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •