Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 22 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    я бачу крамзолі і проста на той адрас. ты nn вы закранулі няма абмежавальніка крутоўнага моманту ўпэўнены, што вы limitera машына.
    Калі ў вас так, паспрабуйце, паспрабуйце, калі ў вас так , вам спатрэбіцца, як вопыт.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    Citazione Першапачаткова Напісаў jolidj Visualizza Messaggio
    я бачу крамзолі і проста на той адрас. ты nn вы закранулі няма абмежавальніка крутоўнага моманту ўпэўнены, што вы limitera машына.
    Калі ў вас так, паспрабуйце, паспрабуйце, калі ў вас так , вам спатрэбіцца, як вопыт.
    аддаю экран з зменамі... так паглядзіце, што я зрабіў... скажыце, што вы думаеце?
    аднак заўтра я паспрабаваць гэтую карту.

1d358e_OK.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    вось. у пачатку карту паглядзець гэтай дзіўнай правіць??? лушчак і нармальна.паспрабуйце і цішэй ведаць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    на самай справе вы маеце рацыю... спачатку вочы, здавалася, змены, якія я зрабіў праз драйвер.. але гледзячы добра ? што-небудзь з драйвераў, так што я не ведаю, дзе ен выскачыў... mahh.*****unque я выдаліў яго.. Цяпер заўтра спрабую, а потым паглядзім....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    я тэставаў машыну! не дрэнна, я б сказаў! цягне дастаткова ад 1500 абаротаў да 1600...
    што трэба палепшыць ? здымкі першай і другой перадачы (гэтая машына пакутуе, гэта дзірка ў магутнасці на нізкіх абарачэннях на працягу першых 2 перадач).

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    вельмі добра. калі вам падабаецца ў вас, мы радыя ўсім. добрае забаўка .

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    хм... трэба зрабіць паляпшэння....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    Citazione Першапачаткова Напісаў jolidj Visualizza Messaggio
    вельмі добра. калі вам падабаецца ў вас, мы радыя ўсім. добрае забаўка .
    прывітанне!
    я тэставаў машыну на працягу 3-4 дзен! у мяне яшчэ праблема страты крутоўнага моманту/магутнасці на нізкіх абарачэннях... відаў у залежнасці ад руху ад 1100-1300 абаротаў...
    Я ў драйвер тытан мне карты крутоўнага моманту на кожнай перадачы... я магу дзейнічаць ад іх? але я заўседы кажу, што яны датычацца рэчаў, ад 1500 абаротаў у...
    што я раблю?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    як правіла, частка з іх, каб не напружваць занадта счаплення. затым кожны з іх ? ****** рабіць так, як лічыць патрэбным на сваей машыне
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў panny200555 Visualizza Messaggio
    прывітанне!
    я тэставаў машыну на працягу 3-4 дзен! у мяне яшчэ праблема страты крутоўнага моманту/магутнасці на нізкіх абарачэннях... відаў у залежнасці ад руху ад 1100-1300 абаротаў...
    Я ў драйвер тытан мне карты крутоўнага моманту на кожнай перадачы... я магу дзейнічаць ад іх? але я заўседы кажу, што яны датычацца рэчаў, ад 1500 абаротаў у...
    што я раблю?
    Вы можаце падняць lim перадач, асабліва 1 і 2,я не глядзеў мапу, але, як правіла, ніжэй за іншых,паспрабуйце даць крокам у колах больш нізкія і паглядзець,паўтараю, я не бачыў карты, але даюць не за максімум трохі дыму
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •