я бачу крамзолі і проста на той адрас. ты nn вы закранулі няма абмежавальніка крутоўнага моманту ўпэўнены, што вы limitera машына.
Калі ў вас так, паспрабуйце, паспрабуйце, калі ў вас так , вам спатрэбіцца, як вопыт.
я бачу крамзолі і проста на той адрас. ты nn вы закранулі няма абмежавальніка крутоўнага моманту ўпэўнены, што вы limitera машына.
Калі ў вас так, паспрабуйце, паспрабуйце, калі ў вас так , вам спатрэбіцца, як вопыт.
аддаю экран з зменамі... так паглядзіце, што я зрабіў... скажыце, што вы думаеце?
аднак заўтра я паспрабаваць гэтую карту.
1d358e_OK.jpg
вось. у пачатку карту паглядзець гэтай дзіўнай правіць??? лушчак і нармальна.паспрабуйце і цішэй ведаць.
на самай справе вы маеце рацыю... спачатку вочы, здавалася, змены, якія я зрабіў праз драйвер.. але гледзячы добра ? што-небудзь з драйвераў, так што я не ведаю, дзе ен выскачыў... mahh.*****unque я выдаліў яго.. Цяпер заўтра спрабую, а потым паглядзім....
я тэставаў машыну! не дрэнна, я б сказаў! цягне дастаткова ад 1500 абаротаў да 1600...
што трэба палепшыць ? здымкі першай і другой перадачы (гэтая машына пакутуе, гэта дзірка ў магутнасці на нізкіх абарачэннях на працягу першых 2 перадач).
вельмі добра. калі вам падабаецца ў вас, мы радыя ўсім. добрае забаўка .
хм... трэба зрабіць паляпшэння....
прывітанне!
я тэставаў машыну на працягу 3-4 дзен! у мяне яшчэ праблема страты крутоўнага моманту/магутнасці на нізкіх абарачэннях... відаў у залежнасці ад руху ад 1100-1300 абаротаў...
Я ў драйвер тытан мне карты крутоўнага моманту на кожнай перадачы... я магу дзейнічаць ад іх? але я заўседы кажу, што яны датычацца рэчаў, ад 1500 абаротаў у...
што я раблю?![]()
як правіла, частка з іх, каб не напружваць занадта счаплення. затым кожны з іх ? ****** рабіць так, як лічыць патрэбным на сваей машыне
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]