Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 34

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    Прывітанне, рабіў некаторыя выпрабаванні, я вырашыў. Цяпер ідзе без иммо

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Усім прывітанне, не маглі б вы дапамагчы пакласці ў Иммо Off блок кіравання IaW5AM HW610, які ідзе ад s2r800, каб выкарыстоўваць іх на Monster s2r1000, які збірае жа ecu?

Я растлумачу, што я спрабаваў зрабіць цяпер.
    Першы крок, загрузка карты s2r1000 на ecu s2r800, але пры ўключэнні індыкатар eodb запальвання і Иммо на.
    Другі крок, я паспрабаваў scodifica часткова з Immo decoding ўвесь файл з 320кб ложак з mpps, няўдала.
    Трэці крок, я паспрабаваў прачытаць eprom iaw54ameprom tool, зменены два радкі ў шаснаццатковым (радок 90 і A0), як чытаў у сеткі. Яшчэ адзін адмоўны вынік. Самае дзіўнае, што перачытваючы eprom два радкі былі зноў зменены.
    Я зрабіў апошнюю спробу, выклаўшы ўсё, eprom, блок кіравання s2r 1000 на s2r800 і перачытваць, я заўважыў, што ён змяніў дадзеныя, але не ўсе.

Цяпер я спыніўся, каб не зрабіць шкоду, прызнаў, што гульня ўжо зроблена. Але я ўсё яшчэ магу чытаць і пісаць.
    На дадзены момант я знаходжуся ў стане разгубленасці, я не разумею, калі ад 320кб, ўключаюцца таксама дадзеныя з eprom або толькі з дапамогай гэтага інструмента я магу атрымаць да яго доступ, і калі сапраўды я магу пакласці яго ў Иммо оф ад EPROM або нават ад ўспышкі ці трэба гэта рабіць на абодвух?

Я быў бы ўдзячны, калі б вы маглі дапамагчы.

Дзякуй вам вялікі і ўсяго добрага зрабіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    Прывітанне Dirdan,
    пошты, файл, на які вы хочаце зрабіць immo off.
    320кб, з'яўляецца правільным.
    прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    У дадатку файл, з чым ты працуеш?

Дзякуй

Citazione Першапачаткова Напісаў albertoS4 Visualizza Messaggio
    Прывітанне Dirdan,
    пошты, файл, на які вы хочаце зрабіць immo off.
    320кб, з'яўляецца правільным.
    прывітанне
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    ваш файл не пераконвае мяне на 100%... паспрабуйце, так павінна быць.. індыкатар obd гарыць, але яна павінна загрузіцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Дзякуй, ёлка, я паспрабую ўвечары. чаму ты кажаш, што цябе не пераконвае? Што не так? Як ніколі не згасае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Альберта файл спрабаваў і не заводзіцца!
    Я перарабіў таксама кантрольная сума.

Citazione Першапачаткова Напісаў albertoS4 Visualizza Messaggio
    ваш файл не пераконвае мяне на 100%... паспрабуйце, так павінна быць.. індыкатар obd гарыць, але яна павінна загрузіцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    checsum не трэба на тып эбу, не ўносіць змены ў файл.Давайце па парадку:
    1. блок кіравання мацуецца да рамы з дапамогай двух вінтоў M6a гаечны ключ????? ВАЖНА!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2. помпа бензінавы паварочваючы, калі яна паварочвае карціну?
    3. Індыкатар OBD гарыць пастаянным святлом?

калі гэтыя 3 рэчы, я добра цябе вакол, файл у маёй, ж ECU, ён не пойдзе ў рух,але, матор павінен круціцца altriementi у вас іншыя праблемы на заводзе.

Вярнуўшыся ў свой файл мае дзіўныя змены, на частцы ўспышкі, якія ў тэорыі павінны быць пустымі... ёсць нулі замест таго, што 0xFF (флэш-пусты). Я не зрабіў праверкі, больш дакладныя, але гэта cosal'я заўважыў адразу. Частка флэш прысвечана EE, эмулятар (дзе знаходзіцца иммо), здаецца, ок. MPPS, гэта добра, каб чытаць і пісаць, і ўсё.
    Дай мне ведаць, калі ўсё 3 пункта вышэй парадку, правярае гэтыя ўмовы коні карту, якую я паслаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Дзякуй за цікавасць, Альберта.
    Адказваю па парадку на вашы пытанні. Я спрабаваў файл, які вы мне стрэл з і без рэгістрацыі.
    1) блок кіравання мацуецца да шасі рэгулярна.
    2) бензінавы помпа працуе толькі пры першай спробе запуску, г. зн. у канцы праграмавання заплюшчваю карціна спрабую загрузіцца, што не так. Калі паспрабую помпа nn загружае больш.
    3) кантрольная лямпа eobd з'яўляецца фіксаванай, то иммо спачатку міргае, а затым застаецца таксама яна фіксуецца.

На меншае бяспекі майго файла, я зрабіў яшчэ адзін доказ, з якім падзяліўся карыстальнік biela ў Запыт файла, уносячы свой жа змена, і таксама з тым, я хацеў бы ведаць. Я не хачу, што гэта блок кіравання S2r800, на якой я спрабую напісаць, што будуць праблемы. Але самае бяспечнае, што ён заўсёды працаваў на матацыкл.

Чакаю вашай зваротнай сувязі.

Яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    прывітанне, я заяўляю, што не ведаю добра гэтую мадэль матацыкла, але, паводзіны бензапомпа я не sebra нармальна. Індыкатар иммо гэта нармальна, што гарыць у выніку scodifica.
    але ты стары эбу? як ніколі не змяняецца?

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •