Прывітанне, рабіў некаторыя выпрабаванні, я вырашыў. Цяпер ідзе без иммо
Прывітанне, рабіў некаторыя выпрабаванні, я вырашыў. Цяпер ідзе без иммо
Усім прывітанне, не маглі б вы дапамагчы пакласці ў Иммо Off блок кіравання IaW5AM HW610, які ідзе ад s2r800, каб выкарыстоўваць іх на Monster s2r1000, які збірае жа ecu?
Я растлумачу, што я спрабаваў зрабіць цяпер.
Першы крок, загрузка карты s2r1000 на ecu s2r800, але пры ўключэнні індыкатар eodb запальвання і Иммо на.
Другі крок, я паспрабаваў scodifica часткова з Immo decoding ўвесь файл з 320кб ложак з mpps, няўдала.
Трэці крок, я паспрабаваў прачытаць eprom iaw54ameprom tool, зменены два радкі ў шаснаццатковым (радок 90 і A0), як чытаў у сеткі. Яшчэ адзін адмоўны вынік. Самае дзіўнае, што перачытваючы eprom два радкі былі зноў зменены.
Я зрабіў апошнюю спробу, выклаўшы ўсё, eprom, блок кіравання s2r 1000 на s2r800 і перачытваць, я заўважыў, што ён змяніў дадзеныя, але не ўсе.
Цяпер я спыніўся, каб не зрабіць шкоду, прызнаў, што гульня ўжо зроблена. Але я ўсё яшчэ магу чытаць і пісаць.
На дадзены момант я знаходжуся ў стане разгубленасці, я не разумею, калі ад 320кб, ўключаюцца таксама дадзеныя з eprom або толькі з дапамогай гэтага інструмента я магу атрымаць да яго доступ, і калі сапраўды я магу пакласці яго ў Иммо оф ад EPROM або нават ад ўспышкі ці трэба гэта рабіць на абодвух?
Я быў бы ўдзячны, калі б вы маглі дапамагчы.
Дзякуй вам вялікі і ўсяго добрага зрабіць.
Прывітанне Dirdan,
пошты, файл, на які вы хочаце зрабіць immo off.
320кб, з'яўляецца правільным.
прывітанне
ваш файл не пераконвае мяне на 100%... паспрабуйце, так павінна быць.. індыкатар obd гарыць, але яна павінна загрузіцца
Дзякуй, ёлка, я паспрабую ўвечары. чаму ты кажаш, што цябе не пераконвае? Што не так? Як ніколі не згасае?
checsum не трэба на тып эбу, не ўносіць змены ў файл.Давайце па парадку:
1. блок кіравання мацуецца да рамы з дапамогай двух вінтоў M6a гаечны ключ????? ВАЖНА!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. помпа бензінавы паварочваючы, калі яна паварочвае карціну?
3. Індыкатар OBD гарыць пастаянным святлом?
калі гэтыя 3 рэчы, я добра цябе вакол, файл у маёй, ж ECU, ён не пойдзе ў рух,але, матор павінен круціцца altriementi у вас іншыя праблемы на заводзе.
Вярнуўшыся ў свой файл мае дзіўныя змены, на частцы ўспышкі, якія ў тэорыі павінны быць пустымі... ёсць нулі замест таго, што 0xFF (флэш-пусты). Я не зрабіў праверкі, больш дакладныя, але гэта cosal'я заўважыў адразу. Частка флэш прысвечана EE, эмулятар (дзе знаходзіцца иммо), здаецца, ок. MPPS, гэта добра, каб чытаць і пісаць, і ўсё.
Дай мне ведаць, калі ўсё 3 пункта вышэй парадку, правярае гэтыя ўмовы коні карту, якую я паслаў
Дзякуй за цікавасць, Альберта.
Адказваю па парадку на вашы пытанні. Я спрабаваў файл, які вы мне стрэл з і без рэгістрацыі.
1) блок кіравання мацуецца да шасі рэгулярна.
2) бензінавы помпа працуе толькі пры першай спробе запуску, г. зн. у канцы праграмавання заплюшчваю карціна спрабую загрузіцца, што не так. Калі паспрабую помпа nn загружае больш.
3) кантрольная лямпа eobd з'яўляецца фіксаванай, то иммо спачатку міргае, а затым застаецца таксама яна фіксуецца.
На меншае бяспекі майго файла, я зрабіў яшчэ адзін доказ, з якім падзяліўся карыстальнік biela ў Запыт файла, уносячы свой жа змена, і таксама з тым, я хацеў бы ведаць. Я не хачу, што гэта блок кіравання S2r800, на якой я спрабую напісаць, што будуць праблемы. Але самае бяспечнае, што ён заўсёды працаваў на матацыкл.
Чакаю вашай зваротнай сувязі.
Яшчэ раз дзякуй
прывітанне, я заяўляю, што не ведаю добра гэтую мадэль матацыкла, але, паводзіны бензапомпа я не sebra нармальна. Індыкатар иммо гэта нармальна, што гарыць у выніку scodifica.
але ты стары эбу? як ніколі не змяняецца?