Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 36 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Карту, якая пачынаецца па адрасе 1E479E то ? памылка.....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я не зразумеў апошняй фразы што ты маеш на ўвазе і да каго вы звяртаецеся, але паглядзіце тут у тым, што праблемы ў цябе і спытацца, ты-гэта я, я толькі табе адной мае асабістае меркаванне, што гэта не закон, безумоўна, бачыў, што свет і гэта выдатна, таму што ен разнастайны, таму вы павінны проста прыняць канструктыўную крытыку, таму што я не я толькі крытыкаваць, але я табе + або -, сказаў тое, што я бачу і думаю, і, шчыра кажучы, вы закранулі ўсе акрамя таго, што трэба на самай справе,акрамя таго, калі чо напісаў такое і чаму не зрабіў, таму што не ведаю, аб чым мы гаворым, але, каб зразумець ваш спосаб дзейнічаць, вы ведаеце, з тых машын, ne avro зроблены каля 20, не лічачы іншых з такім жа рухавіком, я лічу, што мы прыходзім у сто прыкладна паміж ім,egr off, або dpf off так што, калі дазволіць ўбачыў, што мой не хобі, як для сябе, але і прафесію, я думаю, што хто-то ў мяне будзе даказаная,зрэшты, рабі, як палічыш як добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Факт ? тут gi? я чую тыя ж адказы з іншых форумаў..... калі вы пад пэўныя нумары, паведамленняў або 6 новы... адказы заўседы тыя.. і ўсе ж я павінен у адпаведнасці з кіраўніцтвам, які цыркулюе ў іншых форумах апублікаваў, скажам, ад тых жа, якія знаходзяцца qu?.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Улады аб тым, што я ставіла пасля некалькіх тэстаў я прыйшоў да іх, але не ў той метад.. 123cv/3800gg і 28кг/м у 1850giri., ? машына не мае прадастаўлення, якія я ставіла. Уладальнік машыны ? задаволены, я не...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    лічыце, калі nn памыляюся, ты сказаў, што машына nn мае рэзюмэ, якія cercavi. убачыўшы карту, я даў табе мае меркаванне riguardo., нават калі яны даюць аднолькавыя выклікі на іншых форумах , паглядзець, калі вы можаце знайсці форумы, на mirura x te, тут мы сціплыя людзі, якія мы прымаем парады і поглядаў, калі вам добра так машына добрая x te , сняданак не раскоша 10 15 л.с. вы злавілі іх і, калі ваш кліент, і да месца, то добра. што я разумею і што калі будзе машына было добра х, што вы спыталі меркаванні тут??
    Па мне ў вас яшчэ многаму вучыцца , калі вы думаеце, што ведаеце ўсе, то, па мне, nn, вы на дарозе добра.
    Калі я магу даць вам савет.... Спрабуе вывучаць і слухаць , у мяне ніколі не спыняйце вучыцца..
    Nn я хачу адкрыць спрэчка x, а ў мяне жаданне ne цікавасць. Жадаю табе добрую працу.
    Выбачайце x мае меркаванне па гэтай нагоды.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    10/15cv nn іх узяў(можа быць), што ? дзіўная рэч. я думаю, што ен што-то яшчэ, чаму? я адкрыў раз капот быў шланг, вяртанне алею, зламаўся і яму былі звязаны з сілікону.. на самай Справе, калі вы ? адлучэння машыны пагоршыла выхад... я бачыў, што паветра, які прайшоў l? недаступнымі для добрага чытання MAF.
    Я думаю, паспрабаваць машыны арыгінал, каб убачыць, як ен ходзіць, відаць, што ўжо? прыйшоў ад мяне супастаўляецца з іншым, што не ведаю, хто гэта... і машына з рэзюмэ абяцаных не было....
    L' меркаванне, што я спытаў быў ведаць, калі c'? карту або біт, які блакуе падачу паліва, якія перавышаюць пэўны парог, скажам, тып 147 jtd x напрыклад.....
    Я спытаў толькі тое,.... таксама, чаму? частка карт (пара і turbo) выцякаюць з 110cv, тэрміны амаль аднолькавыя, карты пераўтварэнні, а таксама, толькі тую 110cv гэта не прыходзіць нават у 97cv....
    Калі дызель, часу (перапынак страў і prex ідэнтычныя) і турба амаль роўныя павінны гэтай машыны атрымаць па крайняй меры, 105л.с.. але нават x мара.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Націсніце толькі inezione, абмежавальнікі крутоўнага моманту і ціску turbo не больш? 10% і паглядзець, як яна ідзе. Што тычыцца ўзбагачэння паскарэння пакінь яго ў спакоі на дадзены момант і паглядзець, як вы ідзяце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    паспрабуе? перад ori x бачыць, як v?.... значэння, мяне дастае, то хай? як ты кажаш цябе... я хачу ўбачыць, калі maf ? добра....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Факт ? тут gi? я чую тыя ж адказы з іншых форумаў..... калі вы пад пэўныя нумары, паведамленняў або 6 новы... адказы заўседы тыя.. і ўсе ж я павінен у адпаведнасці з кіраўніцтвам, які цыркулюе ў іншых форумах апублікаваў, скажам, ад тых жа, якія знаходзяцца qu?.....
    справа ў тым, што ты не зразумеў, што мы далі табе парады каштоўныя, але не хачу слухаць гэта не крытыкаваць, але ты па-за шляху,тут разглядаюцца ўсе, у той жа ****лло і не есць сыны і пасербы, так, што вы новы, што вы даўно і шмат паведамленняў на вашым форуме, я спадзяюся, гэта было дастаткова ясна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    msport mhai напісаў: яшчэ абмежавальнікі крутоўнага моманту на врі

Якія абмежавальнікі крутоўнага моманту, які я пакінуў на ВРІ? Магчыма, тыя, якія мяне блакуюць падачу паліва.
    Маглі б вы ласкава postarli, іх, убачыў, што я не магу спампаваць нічога...
    Вы б ўдзячны...
    Абмежавальнікі, якія ecm паказваюць на адрасы 1E8F88, 1E8FCA, 1E900C, тыя, што ставяцца?

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •