Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 23 11-20

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    сказаць па праўдзе, я не выкарыстоўваў абцугі, але адаптар тыпу тых, bdm, з канцы спружыны...
    ва ўсякім выпадку я dissaldata і чытаць, вось правільны файл, дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Я ведаю, што не магу табе дапамагчы, я, але я ведаю, што ? есць TRW 51795433, таму што ен быў захаваны ў іншай тэчцы.
    Усе роўна тут, але раю табе чакаць, хто больш? абсталяваны мяне
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); у 24-01-2013 13:18

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    калі не будзе adare, што адзін, анел вы fiskio
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі ў вас есць рашэнне блока цыліндраў ? лепш, чаму? варта эбу я павінен адправіць яго ў мантую, і я мілана...не ? прама тут, каля
    дзякуй
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    есць і яшчэ што-то, што не ідзе ў чытанне не мне, вяртаюцца памеру ў вас ложак як 95320

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    не, я прачытаў, як 25LC320 і як праграміст я wellon vp-590
    я нават xprog-m, але не падтрымлівае 25LC320

мне чытанне як 95320 і месца. у любым выпадку файл анел, што ен кажа, быць TRW 51795433 калі я адкрываю яго з дапамогай HxD я бачу, што ? есць TRW 51746194, то мой жа блок кіравання. павінна пайсці добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    не, я прачытаў, як 25LC320 і як праграміст я wellon vp-590
    я нават xprog-m, але не падтрымлівае 25LC320

мне чытанне як 95320 і месца. у любым выпадку файл анел, што ен кажа, быць TRW 51795433 калі я адкрываю яго з дапамогай HxD я бачу, што ? есць TRW 51746194, то мой жа блок кіравання. павінна пайсці добра
    Я не ведаю t el?я сказаў, на жаль, не быў добра захоўваецца.. шкада, не магу паспрабаваць тэст, дазвольце вам рабіць чытанне як 95320, магчыма, legendaryslave есць што-то больш? упэўнены,

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    гэта ? чытае, як 95320 з дапамогай xprog, прачытаныя файлы ідэнтычныя, памер ? іншай.
    я думаю, што залежыць ад некаторых параметраў у wellon ўстаноўлена дрэнна, так як чытанне з wellon, як 25lc320 мне стварыць радок у канец файла) усе 00 00 00 00

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    аднак, праверыўшы памер файла анел жа радок ? маецца так жа ў свой файл, на самай справе памер ? жа, як мой файл прачытаў, як 25lc320, што ? pi? вялікія файла ложка, як 95320

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    цяпер на мяккі ў торма файл

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •