сказаць па праўдзе, я не выкарыстоўваў абцугі, але адаптар тыпу тых, bdm, з канцы спружыны...
ва ўсякім выпадку я dissaldata і чытаць, вось правільны файл, дзякуй
сказаць па праўдзе, я не выкарыстоўваў абцугі, але адаптар тыпу тых, bdm, з канцы спружыны...
ва ўсякім выпадку я dissaldata і чытаць, вось правільны файл, дзякуй
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Я ведаю, што не магу табе дапамагчы, я, але я ведаю, што ? есць TRW 51795433, таму што ен быў захаваны ў іншай тэчцы.
Усе роўна тут, але раю табе чакаць, хто больш? абсталяваны мяне![]()
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); у 24-01-2013 13:18
калі не будзе adare, што адзін, анел вы fiskio![]()
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
калі ў вас есць рашэнне блока цыліндраў ? лепш, чаму? варта эбу я павінен адправіць яго ў мантую, і я мілана...не ? прама тут, каля
дзякуй
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
есць і яшчэ што-то, што не ідзе ў чытанне не мне, вяртаюцца памеру ў вас ложак як 95320
не, я прачытаў, як 25LC320 і як праграміст я wellon vp-590
я нават xprog-m, але не падтрымлівае 25LC320
мне чытанне як 95320 і месца. у любым выпадку файл анел, што ен кажа, быць TRW 51795433 калі я адкрываю яго з дапамогай HxD я бачу, што ? есць TRW 51746194, то мой жа блок кіравання. павінна пайсці добра
гэта ? чытае, як 95320 з дапамогай xprog, прачытаныя файлы ідэнтычныя, памер ? іншай.
я думаю, што залежыць ад некаторых параметраў у wellon ўстаноўлена дрэнна, так як чытанне з wellon, як 25lc320 мне стварыць радок у канец файла) усе 00 00 00 00
аднак, праверыўшы памер файла анел жа радок ? маецца так жа ў свой файл, на самай справе памер ? жа, як мой файл прачытаў, як 25lc320, што ? pi? вялікія файла ложка, як 95320![]()
цяпер на мяккі ў торма файл