не, калі я кажу і навошта? я ведаю, што кажу, асабліва, калі ў мяне быў 1.1 fire з ecu IAW 16FM, чым я займаўся гонкамі і меў 108cv і мой сябар з 1,2-biturbo, honda і 198cv!!!!!!!!!!!!
не, калі я кажу і навошта? я ведаю, што кажу, асабліва, калі ў мяне быў 1.1 fire з ecu IAW 16FM, чым я займаўся гонкамі і меў 108cv і мой сябар з 1,2-biturbo, honda і 198cv!!!!!!!!!!!!
у мяне няма сумневаў, што ў вашым 1.1 fire ен 108cv, але асабіста я лічу, з'яўляецца толькі пленам эбу, што рухавік x мець 108cv трэба stravolgerlo а наогул, я думаю, што спытаў наш сябар, як даўно сказаў у бензінавых nn проста зрабіць блокі кіравання x купіць рэзюмэ.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
мне, шчыра кажучы, для гэтай машыны ne ім нават 7/8 рэзюмэ. толькі для ravvivarla трохі пры крананні з месца ў гару.
прывітанне.
7-8 толькі эбу іх, вы маглі б прыняць!!!!
рухавік заўседы быў 1.1, але цалкам перагледжаны!!!
але вы што, жартуеце??? толькі з картай паступленні ад часу? у машыны, як, што??
Супаставіўшы толькі эбу fire вы атрымаеце каля 4 аслоў... коней я яшчэ не бачыў!!!![]()
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
Міха, вы і пакрыўдзілі???
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]