я, на edc15 psa акрамя змены кіравання рухавіком, з дапамогай дыягностыкі, змяніць некаторыя параметры ў BSI.
я, на edc15 psa акрамя змены кіравання рухавіком, з дапамогай дыягностыкі, змяніць некаторыя параметры ў BSI.
Прывітанне Ведае?81 poresti сказаць, што тачка у кіравання рухавіком і змяненняў у BSI ?
Ecu safe працуе на гэтай машыне, і што тычыцца egr, што ecu safe нічога не робіць, праверылі датчык выдатку паветра?
Прывітанне Giampi80, я ж ваш аўтамабіль, той жа sw і hw, telpo таму не ведаў аб існаванні вы ecusafe і заплаціў некалькі еўра для defap,
што ? было зроблена проста ідэнтычна вашаму, шчыра кажучы, ніколі не было яшчэ памылкі fap сення, толькі я адчуваю, што вырабіць усе-такі есць, чаму? я адчуваю, rel? атакуе толькі pigio педалі.
Я спрабаваў перарабіць файл з ecusafe, але ? іншы ( я не ведаю, калі ? праблемы праграмнага забеспячэння )
калі вы хочаце адрэзаць, сістэмы egr, трэба паставіць у 0 біт 06111E і блізнюка 07111E.
вы спрабавалі файл magi1984 ?
Праблема, апісаная мне здаецца, што як dell, выдаленне EGR. На гэтых шлюх, французскія застаецца адкрытым, і пры яго выдаленні. таму, калі не коркі , машына паліць і не робіць абаротаў
L' egr ? заўседы зачынены, адкрываецца, калі электрамагнітны клапан актывізуецца, што з дэпрэсіяй адкрывае сістэмы рэцыркуляцыі ог.
Каб быць упэўненым, што не патрапіць яшчэ каманду адкрыць можна зняць нават цнатлівую адзін ад аднаго электрамагнітны клапан.