[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
прывітанне msport, я не хачу дражніць нікога, у самай справе! і я думаў, што было ясна, што я паслаў pm pabloscobar чаму? менавіта не мог спампаваць з тым, што ? зноў...я не ведаюць правілы, я думаў, не не турбуе вас, і паслаць у лічку, але пасля прачытання правілаў я ведаю, што Я НЯПРАВЫ! мне не трэба і прашу прабачэння! не succeder? pi?!
вось і ўсе, хлопцы!
я лічу, што трэба rileggerti пастановай таксама я знайшоў у гэтых сітуацыях
я разумею... я павінен чакаць..
аднак pabloescobar вы можаце сказаць мне, чаму? машына не павінна запусціцца ці іншыя праблемы?
Вас яшчэ, што вы думаеце?
дзякуй
вы кажаце, што ў вас ужо? факт 100км, з гэтага файла, і машына ў парадку...так, дзе праблема?я не разумею сэнсу гэтай дыскусіі...
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
прывітанне maggi1984, на самай справе я зрабіў 100-120 км і няма праблем, але не будзе,-эксперт сказаў мне, што я сумняваюся, што я што-то няправільна, то ўбачыў, што пабла казаў, што аўтамабіль можа даць праблемы, то паставіў мяне ў баявую гатоўнасць. тады я адчуваў, што, раз шпіенаў etc не загараюцца адразу, але з часам могуць быць з.. вось чаму? я хацеў быць упэўнены!
пры ўсей павазе да пабла, але калі на врі і mod, які вы адправілі сон ж ECU аўтамабіля ен павінен адправіцца на трываласць...
больш таго, калі вы зрабілі 100 км, гэта азначае, што аўтамабіль ? футбольны![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
вы на самой справе, але я не хачу судзіць ці непавагу да пабла..
у любым выпадку, ты мяне tranquillizzato! дзякуй
прывітанне, хлопцы,
я таксама закрытая EGR. па-вашаму, добра?
адрасы бачныя на экране.
файл я яшчэ не загружаны..
дайце мне ведаць!
Дзякуй
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-01-2013 ў 02:16
Прывітанне пені, што я хацеў сказаць ? што першапачаткова дзе c'? гарызантальная лінія titanium паказвае мне, як, калі вышэй, там быў загружаны файл цалкам па-іншаму, то не ведаю, для мяне, ваш аўтамабіль не павінен зрабіць у гэты мод, чаму? я думаю, што ен пойдзе ў адмову, або бачыў, што я не містэр цюнінг, я памыляюся.