Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 30 11-20

Абмеркаванне: Погляд, выдаленне dpf

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    Ты што, жартуеш? Але калі pabloescobar напісаў (ла) каментарый аб файле, і гэта азначае, што толькі вы адправілі ў лічку,ну, тым горш для цябе.
    бо ў адваротным выпадку я думаю, што ен тлумачыць, як ен зрабіў прагляду файла...
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    Ты што, жартуеш? Але калі pabloescobar напісаў (ла) каментарый аб файле, і гэта азначае, што толькі вы адправілі ў лічку,ну, тым горш для цябе.
    прывітанне msport, я не хачу дражніць нікога, у самай справе! і я думаў, што было ясна, што я паслаў pm pabloscobar чаму? менавіта не мог спампаваць з тым, што ? зноў...я не ведаюць правілы, я думаў, не не турбуе вас, і паслаць у лічку, але пасля прачытання правілаў я ведаю, што Я НЯПРАВЫ! мне не трэба і прашу прабачэння! не succeder? pi?!

вось і ўсе, хлопцы!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМА
    Et
    54
    Паведамленні
    39
    я лічу, што трэба rileggerti пастановай таксама я знайшоў у гэтых сітуацыях

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    я разумею... я павінен чакаць..

аднак pabloescobar вы можаце сказаць мне, чаму? машына не павінна запусціцца ці іншыя праблемы?

Вас яшчэ, што вы думаеце?
    дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы кажаце, што ў вас ужо? факт 100км, з гэтага файла, і машына ў парадку...так, дзе праблема?я не разумею сэнсу гэтай дыскусіі...
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    вы кажаце, што ў вас ужо? факт 100км, з гэтага файла, і машына ў парадку...так, дзе праблема?я не разумею сэнсу гэтай дыскусіі...
    прывітанне maggi1984, на самай справе я зрабіў 100-120 км і няма праблем, але не будзе,-эксперт сказаў мне, што я сумняваюся, што я што-то няправільна, то ўбачыў, што пабла казаў, што аўтамабіль можа даць праблемы, то паставіў мяне ў баявую гатоўнасць. тады я адчуваў, што, раз шпіенаў etc не загараюцца адразу, але з часам могуць быць з.. вось чаму? я хацеў быць упэўнены!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    пры ўсей павазе да пабла, але калі на врі і mod, які вы адправілі сон ж ECU аўтамабіля ен павінен адправіцца на трываласць...
    больш таго, калі вы зрабілі 100 км, гэта азначае, што аўтамабіль ? футбольны
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    вы на самой справе, але я не хачу судзіць ці непавагу да пабла..
    у любым выпадку, ты мяне tranquillizzato! дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    прывітанне, хлопцы,

я таксама закрытая EGR. па-вашаму, добра?

адрасы бачныя на экране.

файл я яшчэ не загружаны..

дайце мне ведаць!
    Дзякуй
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-01-2013 ў 02:16

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Прывітанне пені, што я хацеў сказаць ? што першапачаткова дзе c'? гарызантальная лінія titanium паказвае мне, як, калі вышэй, там быў загружаны файл цалкам па-іншаму, то не ведаю, для мяне, ваш аўтамабіль не павінен зрабіць у гэты мод, чаму? я думаю, што ен пойдзе ў адмову, або бачыў, што я не містэр цюнінг, я памыляюся.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •