? праўда пі? раз ll захапленні ? у bsi? добра.....
тады, хлопцы, вы так шмат і дзякую вас за вашу дапамогу сення, што я іп? ****** я спешыўся p? тады bsi і дзе вы падключыце раз'ем obd правільна на самай справе быў не акісленай быў, як шклянку вады, што-тое, каб ачысціць яго і паглядзець, калі v
яго трэба адкрыць і даць высахнуць, а затым ачысціце з дапамогай флюсу або трихлорэтилена але sar? доўжыцца будзе добра, вы лепш кінуць і змяніць, перайсці ціха, калі яны inacquate c'? занадта мала, каб рабіць.......
тады я спрабую з трихлорэтилена і флюсу і, калі не v? у абмен для замены, вы павінны скласці configurazzione правільна ці я бяру ў руінах і гора, я не думаю,
Паспрабуйце..... я думаю, і цяжка аднавіць,але калі вам трэба змяніць bsi чытаць змесціва мікра-і passalo у bsi, што атрымаць ад бойні!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
sar? доўжыцца, што знаходзіцеся, калі зменіце машына не заводзіцца, і вы не адлюстроўвае км вы павінны прачытаць mcu і перадаць змесціва ў тое, што выкарыстоўваецца, што не легка зрабіць? усе ? магчыма, магчыма, хто-то мае схему падлучэння, каб чытаць mcu, то вы павінны x-prog або упа.....