Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    я думаю, і праблема ў bsi...паспрабуйце падлучыцца толькі па k-line !!
    Я думаю, нават я, так у мяне ? давялося знайсці bsi акісляецца, чаму? там быў уваход у ваду, і я б зірнуць не будзе каштаваць вам нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    ? праўда пі? раз ll захапленні ? у bsi? добра.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    тады, хлопцы, вы так шмат і дзякую вас за вашу дапамогу сення, што я іп? ****** я спешыўся p? тады bsi і дзе вы падключыце раз'ем obd правільна на самай справе быў не акісленай быў, як шклянку вады, што-тое, каб ачысціць яго і паглядзець, калі v

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    яго трэба адкрыць і даць высахнуць, а затым ачысціце з дапамогай флюсу або трихлорэтилена але sar? доўжыцца будзе добра, вы лепш кінуць і змяніць, перайсці ціха, калі яны inacquate c'? занадта мала, каб рабіць.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    тады я спрабую з трихлорэтилена і флюсу і, калі не v? у абмен для замены, вы павінны скласці configurazzione правільна ці я бяру ў руінах і гора, я не думаю,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Паспрабуйце..... я думаю, і цяжка аднавіць,але калі вам трэба змяніць bsi чытаць змесціва мікра-і passalo у bsi, што атрымаць ад бойні!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    sar? доўжыцца, што знаходзіцеся, калі зменіце машына не заводзіцца, і вы не адлюстроўвае км вы павінны прачытаць mcu і перадаць змесціва ў тое, што выкарыстоўваецца, што не легка зрабіць? усе ? магчыма, магчыма, хто-то мае схему падлучэння, каб чытаць mcu, то вы павінны x-prog або упа.....

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •