першая праверка, якую вы можаце зрабіць на дызельнае паліва вазьмі манометр і злучае напорный фільтр дызельнага паліва неабходна мець бар каля 2,5 калі вы мацуюцца доказаў мала, ды і ціск, што паглядзець на рэйку, калі машына stanta, пачынаючы.....
першая праверка, якую вы можаце зрабіць на дызельнае паліва вазьмі манометр і злучае напорный фільтр дызельнага паліва неабходна мець бар каля 2,5 калі вы мацуюцца доказаў мала, ды і ціск, што паглядзець на рэйку, калі машына stanta, пачынаючы.....
не і, што ен крыху schiavellato шкіў восі размеркавальнага вала
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
А legendaryslave тэст-калі ласка, праверце шпонку шківа восі камеры ,бывае, што ламаецца.
Рага гэта mdello ў ciavette і ў шкіў і літы, і, а то і apposto.devo праверыць
Ну дызель есць маяк ведаць.
Вы робіце хутка, што, магчыма, яна адымае сумневы адключыць рэгулятар ціску на помпе і паглядзець, калі пракладкі тыя, ўшчыльнення добрыя, або gi? што ? май вэксалі да мяне з некаторых былі тыя,.......
не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
зубчасты шкіў каленчатага вала прыводзіць знак, але не ? ніколі з дакладнасцю да 100%...
гэтыя знакі, то павінны пакласці ў этап з адзнакамі на рэмень грм не са спасылкамі на рухавік, таму што калі fasate з ім у момант працягнуць рэмень у abero рухавік "крадзе заўседы напалову недароблены", што эквівалентна 2-3 градусаў хібнасць....
акрамя таго, я чуў, што перад здыманнем трэба працаваць з кропкамі адліку фазы....
але калі перад намі, напрыклад, у год пакладзена па-за стадыі??мы мы адзначаем аўтамабіля, мяркуючы, што гэта на час і замест, ці не так? ...***** і сказаць, fessi тыя, якія ў год увод fuorifase-й? fessi нас, што мы паўтараем тую ж памылку.....
адзіны спосаб, каб зняць сумневы ў тым, што аўтамабіль цалкам на этапе, або fasrla з новы рэмень на спасылкі або атрымаць шаблон....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
[QUOTE=манро;23336]не марнуйце час...аўтамабіль ? за межамі ўчастка....для інфармацыі ўсім, нават на jtd 8v c'? дзіма, але толькі для каленчатага вала...
зубчасты шкіў каленчатага вала прыводзіць знак, але не ? ніколі з дакладнасцю да 100%...
гэтыя знакі, то павінны пакласці ў этап з адзнакамі на рэмень грм не са спасылкамі на рухавік, таму што калі fasate з ім у момант працягнуць рэмень у abero рухавік "крадзе заўседы напалову недароблены", што эквівалентна 2-3 градусаў хібнасць....
акрамя таго, я чуў, што перад здыманнем трэба працаваць з кропкамі адліку фазы....
але калі перад намі, напрыклад, у год увод у противофазе??мы адзначаем аўтамабіля
Ок, мне падабаецца тое, што ты сказал.и не робіць разоў шэсць дакладна такой ясна, на рэчы;
Але ў першым пасце я сказаў, што я зрабіў размеркаванне,quidi новы рэмень
І, такім чынам, кропкі visibili.in больш іх я забіў на ўсе.
да пояса ,xrche машына, першы ўладальнік набыты ў дылера
усе, што ты сказаў, што ўжо зрабіў я, для таго, каб добра 2 разы...а дайце мне час, што я сказаў...і машыны, і ўжо прыйшла!!!