я хацеў бы хто-то зрабіў яшчэ для чытання з mpps гэтай машыны, каб ведаць, калі з mpps вы пу? спакойна зрабіць...
я хацеў бы хто-то зрабіў яшчэ для чытання з mpps гэтай машыны, каб ведаць, калі з mpps вы пу? спакойна зрабіць...
З mpps-дэ я не памыляюся, то вы павінны выкарыстоўваць файл ад 832 ўзяў ад bancadati Alien
то вы кажаце, што вы можаце толькі пісаць і не чытаць, я, здаецца, зразумеў.....
Прапаную зрабіць гэта ў boot mode вы ніколі не ведаеце!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
вы кажаце, што ў нас есць рызыка прыбіць ecu.... Здагадкі, калі я знаходжу файл крычы я раблю мод, мне пісаць нават у бут я думаю, што ваш савет быў, гэта я разумею, правільны.......
ен зразумеў, права,шкада, калі вы павінны зрабіць яе ў boot mode чытайце свой ori той мод і напішыце,xch? рызыкаваць??
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
вы маеце рацыю, заўседы лепш чытаць і пісаць з такой жа інструмент, дзякуй за параду і што цяпер я не зрабіў бут рэжым як раз у мяне есць час, я стаўлю іх і спрабую з ecu, што gi? замяніць то можа быць, калі не магу я адкрываю пост......
дзякуй, як заўседы вельмі ласкавы, як толькі вы іх адкрываю камфортна мы адчуваем сябе.......
Трэба купіць 2 рэзістара на 100 ом для boot mode....іх трэба зварыць на ўчастках не складана,проста падключыце гэтыя правады да грэбень ecu для чытання мікра, два +12v=pin 6 і 70...gnd 1...k-line pin 91.