Чытае і піша з gallo2?
Чытае і піша з gallo2?
я кажу вам....калі вы хочаце, я магу дастаць спасылкі для загрузкі mode....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Ах дзякуй, але ? яшчэ рана, я бачыў трактар у дылера і быў, каб паведаміць мне, што ecu увайшоў!
Cio? вы хацелі б дакладна ведаць, што edc 16 ? з код 0281020057???
Заўтра вы есць я магу глядзець
Вы дзякуй, і калі, па-вашаму ? можна знайсці іншы сумяшчальны і rivesarci за ўсе чытання bdm каб мець двух блокаў ідэнтычныя.
Я думаю, што нават калі колькасць hw іншае есць шмат мадэляў ўзаемазаменныя раз напісаныя цалкам, як арыгінал.
Я не ведаю, для версіі HW розныя.. у любым выпадку заўтра я скажу вам дакладнай мадэлі
Я не думаю, што бог мае абсталяванне вельмі адрозніваецца для кожнага ліку hw, што, калі б тысяч hw розных...
Затым нумарацыя будзе па-мойму звязана з канкрэтнага транспартнага сродку.
Так, але, па-твойму, есць? як знайсці двух блокаў, сумяшчальных нават з hw-іншаму. Я чытаў, магчыма, у іншым форуме дзве машыны, якія хадзілі з ecu назад .
Cio? напрыклад, я бяру блок кіравання alfa romeo чытаю ў bdm. я бяру блок audi чытаю ў bdm. Тады я пішу чытаць цалкам альфа на ecu, які быў усталяваны на audi і пішу "поўнае чытанне" audi на блок кіравання Альфа-і тады, відавочна, я пастаўлю на блокі кіравання месцамі.
Патрабаванне, чаму? функцыі ? што блокі былі з той жа сям'і, і аднолькавых, маючы нумар hw-іншаму.
Мае пытанні ? калі якім-небудзь чынам... ад колькасці hw або ад іншых нумароў на ecu ? можна зразумець, калі два ecu, на самай справе той жа hw.