Што я ведаю ? усе той жа аўтар, толькі што зачыніў форум і перадае ключ актывацыі, з дапамогай on-line
M999
Што я ведаю ? усе той жа аўтар, толькі што зачыніў форум і перадае ключ актывацыі, з дапамогай on-line
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
Не, ? інструмент free, які працуе з простым кабель KKL-VAG-COM, ВЯЗ, etc.. загрузіце SW, чытайце серыйны блок кіравання з функцыяй SW, пасылаеш ўсе да аўтара, выкарыстоўваючы вэб-старонку, даступную з сайта, а затым выберыце тып вы адпраўляеце файл .lic, і змясціць яго ў корань дзе ? устанавіў SW, каб ўключыць усе функцыі з гэтым канкрэтным эбу. Калі я не памыляюся, праграма падтрымлівае да 5 блокаў кіравання.
M999
Што вы ведаеце, новая версія праграмнага забеспячэння (JPDiag) працуе, нават старыя ліцэнзіі?
Я не спрабаваў апошнюю relase, але вышэй. Затым, папрасіць файл .lic ? просты і бясплатны.
M999
бачыў, што тут можна размяшчаць іншыя знешнія спасылкі....мы адзначаем таксама гэтая праграма....я павінен сказаць, што не ? вельмі стабільная праграма, але, магчыма, таксама залежыць ад пк....а вельмі добрыя і дакладныя
спасылка выдалена
затым для ducati diag я магу параіць вам выкарыстоўваць яго з kkl, ? pi? дакладна....з elm і galletto працуе нестабільна і часта завісае.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-03-2014 да 17:18
ок, але не прадаваў нічога....? усе адзначылі, што на долю інтэрнэт.....а калі я ад cosenso месца прама ў праграме, паўтараю, бясплатна і ў распараджэнне тых, хто зрабіў....