Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Абмеркаванне: ducatidiag

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Што я ведаю ? усе той жа аўтар, толькі што зачыніў форум і перадае ключ актывацыі, з дапамогай on-line

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    59
    Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    Што я ведаю ? усе той жа аўтар, толькі што зачыніў форум і перадае ключ актывацыі, з дапамогай on-line

M999
    але ? прог за дадатковую плату?
    прабачце за невуцтва

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Не, ? інструмент free, які працуе з простым кабель KKL-VAG-COM, ВЯЗ, etc.. загрузіце SW, чытайце серыйны блок кіравання з функцыяй SW, пасылаеш ўсе да аўтара, выкарыстоўваючы вэб-старонку, даступную з сайта, а затым выберыце тып вы адпраўляеце файл .lic, і змясціць яго ў корань дзе ? устанавіў SW, каб ўключыць усе функцыі з гэтым канкрэтным эбу. Калі я не памыляюся, праграма падтрымлівае да 5 блокаў кіравання.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    59
    Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    Не, ? інструмент free, які працуе з простым кабель KKL-VAG-COM, ВЯЗ, etc.. загрузіце SW, чытайце серыйны блок кіравання з функцыяй SW, пасылаеш ўсе да аўтара, выкарыстоўваючы вэб-старонку, даступную з сайта, а затым выберыце тып вы адпраўляеце файл .lic, і змясціць яго ў корань дзе ? устанавіў SW, каб ўключыць усе функцыі з гэтым канкрэтным эбу. Калі я не памыляюся, праграма падтрымлівае да 5 блокаў кіравання.

M999
    ах okok ідэальны
    дзякуй за інфармацыю!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Што вы ведаеце, новая версія праграмнага забеспячэння (JPDiag) працуе, нават старыя ліцэнзіі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Я не спрабаваў апошнюю relase, але вышэй. Затым, папрасіць файл .lic ? просты і бясплатны.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    бачыў, што тут можна размяшчаць іншыя знешнія спасылкі....мы адзначаем таксама гэтая праграма....я павінен сказаць, што не ? вельмі стабільная праграма, але, магчыма, таксама залежыць ад пк....а вельмі добрыя і дакладныя

спасылка выдалена

затым для ducati diag я магу параіць вам выкарыстоўваць яго з kkl, ? pi? дакладна....з elm і galletto працуе нестабільна і часта завісае.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-03-2014 да 17:18

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    бачыў, што тут можна размяшчаць іншыя знешнія спасылкі....мы адзначаем таксама гэтая праграма....я павінен сказаць, што не ? вельмі стабільная праграма, але, магчыма, таксама залежыць ад пк....а вельмі добрыя і дакладныя

спасылка выдалена

затым для ducati diag я магу параіць вам выкарыстоўваць яго з kkl, ? pi? дакладна....з elm і galletto працуе нестабільна і часта завісае.
    калі вы далі чытаць па спасылцы, што вы паказалі? вы перавялі тое, што там было напісана? ты не бачыў, няма **** ўнутры старонкі? я заклікаю цябе чытаць, перш чым падзяліцца чым-то

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок, але не прадаваў нічога....? усе адзначылі, што на долю інтэрнэт.....а калі я ад cosenso месца прама ў праграме, паўтараю, бясплатна і ў распараджэнне тых, хто зрабіў....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    ок, але не прадаваў нічога....? усе адзначылі, што на долю інтэрнэт.....а калі я ад cosenso месца прама ў праграме, паўтараю, бясплатна і ў распараджэнне тых, хто зрабіў....
    гэта рэчы, звярніцеся да адміністратара і растлумачце усе

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •