залежыць, у маім выпадку ? неабходна перапраграмаваць таксама мікра -
залежыць, у маім выпадку ? неабходна перапраграмаваць таксама мікра -
Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?
я ведаю, што мая таксама просіць, як праз usb мне адчувае рэле атакаваць і застаецца затрымаўся дзе знайсці файл для мікра?
і файл для мікра-motorola? дзе яго знайсці?? што адбываецца са мной, як падключыць usb адчуваю рэле атакаваць і не з'яўляецца ardw.00 sw 00 і г.д .. вы думаеце, што плануеце толькі eprom, зноў пачынае працаваць?
Шчыра кажучы, не памятаю, дзе я паклаў яго... калі я табе месца тут.
У дадатку файл eeprom + mcu для bdm 1255
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-01-2013 ў 22:55
Прывітанне Nuovaecu як і абяцаў вам прыкладаю мае файлы, я спадзяюся, вы былі, aiuto.Per, што вы павінны перапраграмаваць eeprom, а затым абнавіць mcu bdm з праграмай у тэчцы update 2.exe.
дзякуй усім, сэрца
хлопцы, ці вырашыць маю bdm і ўваскрослага аднаго, я зрабіў скапіюйце файлы ў мікра-і eeprom перапісаць мяне, а як для маджа уваскрос
але, безумоўна, не усеро ніколі больш не sw з вонкі ад тых дадзеных, ад вытворцы cio? тыя, хто яго ў захапленне. і савет, які я даю ... тут і, вядома, у вас не будзе праблемы, што ці мяне cio? ніякай дапамогі, ніякай дапамогі і нічога ,
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-01-2013 ў 17:14
канец мой bdm??? памер ці спрабаваў перапраграмаваць, але я яшчэ не вырашыў нічога
па-мойму, вам трэба толькі праграмаванне eprom....калі вам трэба, табе прыкладаю