паглядзіце тут...нават калі машыны і рознае ў edc16 прымаюць усе lamedesima стратэгію працы...
http://www.professionalchiptuning.ne...Alfa-159-150CV
паглядзіце тут...нават калі машыны і рознае ў edc16 прымаюць усе lamedesima стратэгію працы...
http://www.professionalchiptuning.ne...Alfa-159-150CV
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ідэальна, дзякуй...
Ooopps! я не права
ужо, што тупей не забыўся.....*****unque часткі ад запыту педаль..мне здаецца, што ecm называеш arrichimento у паскарэнне..на гэты і карту педаль або driver wish, што практычна яшчэ не ? што ваша заяўка на нафтавым (мазут, салярка? у нм...так што ў восі Z не вы непасрэдна дызельнае паліва, але запыт у пары, калі рост, напрыклад, ад 50% нагрузцы і 1500 абаротаў у хвіліну...ну і трэба adegure таксама розныя limitaori таксама аналагічным чынам....
для астатніх спытаеце, і вы sar? далі без праблем ? форум, дзе есць некалькі сакрэтаў і падзяляе амаль усе...
Ох, нарэшце-то заўтра я мяняю карту, як ты сказаў, і месца
вось тут новы мод, на гэты раз я дадаў абмежавальнік turbo, правільнае ціск у магістралі rail, дададзеная абмежавальнік моманту і абмежавальнік prex rail, у pi? я павялічыў на 20% узбагачэнне пры паскарэнні ад 50 да 100%, пачынаючы ад 1500 да 5000 абаротаў у хвіліну
я проста зразумеў, што зрабіў казіно на prex turbo і, такім чынам, не майце на ўвазе,
на дадзены момант не чапаць прэс-rail...
у biturbo, bmw ўжо едзе серыі 1600 бар...
больш чым дастаткова, каб атрымаць прадукцыйнасць вартыя ўвагі...
сістэма прэс-турбо і не занадта далека знізу з крокам з любой карты.....
больш ці менш прытрымліваецца заўседы moddare ад 1500-1800 абаротаў і 50% нагрузкі, то...
пошук lamappa пераўтварэнні нм на iq і moddala, як раілі....
затым вам варта таксама шукаць карты лямбда або абмежавальнік дыму на аснове maf і map...
як ужо сказаў, маштабаванне, абмежаванне на ваш запыт ад драйвера-хачу...
калі ў Dw вы далі на 20% больш, азначае, што з 580nm вы перайшлі ў 696nm...
у той жа момант вы павінны даць lim пара, але трэба пачынаць паступова....
і толькі пасля 2800-3000 абаротаў у хвіліну вы можаце даць максімальнае павелічэнне ў адпаведнасці з DW....
хлопцы, майце на ўвазе, што гэты файл я прашу прабачэння за хаос
я, здаецца, зразумеў што-то.. дзякуй.
адзіны мой пытанне ? на восі "Z", што я не зразумеў, дзе знаходзіцца.
вы кажаце: ад 1500-1800 абаротаў і 50% нагрузкі, то"
з ў, то ты хочаш сказаць, пакуль на 100% правільна?
тады я спрабую зрабіць карту, дзе змяніць толькі тыя параметры, якія вы сказалі мне раней,
між тым, павелічэнне на DW у працэнтах ? правільна? або ? лепш зрабіць гэта ў пунктах?