Але Вы гэта праверыць паловы машыны

1. калі ласка, праверце рэгулятар ціску не заблякаваны.... дзе і як можна? праверыць?
рэгулятар ціску можна спакойна праверыць з дапамогай тестеров...
2. датчык ціску дыяметрам правільнага чытання..... як праверыць?
датчык ціску можна таксама праверыць з дапамогай тестеров, што праведнікаў высілкамі,зша ********для vedereche напружання павінны даць,ці можна кіраваць з ТЭС маніторынг ціску мэты і вымеранае ціск..паміж гэтымі значэннямі не павінна быць занадта вялікай розніцы ціску max 100-150bar
3. пераканайцеся, што фільтры ачышчаны, а харчаванне і вяртанне не забітыя...... тут я мог бы замяніць фільтр і праверыць, я не ведаю, якім-небудзь чынам трубаправоды
адзін раз замяніў фільтр дызельнага паліва перад падключэннем трубаправодаў звароту вы можаце soffiarci ўнутры з паветра..я рэкамендую не перашчыраваць..і зніміце вечка бака....вочы, што калі бак і поўны, і будзе дзьмуць шмат, можна нават разбіць яго, убачыў, што ад bochettone запраўкі я ведаю, што мантаваць зваротны клапан і, будучы, пластыка і легка, што робіць апухлыя, як жалейкі..таму вочы...дзьме "хіты" кароткіх такім чынам, што паветра, які увядзіце ў момант уцекаў ад valvolini вентыляцыі..
4. пераканайцеся, што есць дастаткова паліва..... ну вось, нават з поўнай.
Я зрабіў здагадку, што гэтая памылка з'яўляецца, чаму? улічваючы высокі попыт на дызельнае паліва, у нейкай канкрэтнай сітуацыі прыводзіць да таго, што паліўны помпа не ў стане забяспечыць на ўваходзе ў помпа rail канкрэтнага ціску. У пош? словы, якія не зможа застацца да запыце дызельнага помпы высокага ціску.
Мы кажам, што калі праблема адбываецца з машынай арыгінальнае гэтым дрэннага харчавання можа ўзнікнуць менавіта фільтр каналы забітыя, альбо мала паліва і халодных тэмператур.
Пу? быць так?
помпа нізкага ціску бензіну ў расход 0,5 літра-цяпер больш, чым выдае помпа CR..серыі, мне здаецца, што машыны ў пытанні аб 1350-1400bar з тым, што мала press rail, што вы далі вы, не трэба замяніць помпа нізкага ціску..
Мне здавалася, што калі-то чытаў, што на jtd 105 змянялі клапан, які быў на фільтр дызельнага паліва і ўтрымлівае адзін з большага ціску, таму ежа лепш помпа rail... я, вядома, з карты напрамкаў.
у 1.3 multijet вы не можаце змяняць нізкі ціск, таму што клапан ? убудаваны ў вечка фільтр дызель...