упэўнены, што вы можаце
сябры, я разумею, што паставіць у boot ecu, але, калі ласка, растлумачце мне, як вы выкарыстоўваеце гэты кабель??
і з якімі эбу працуе?
прывітанне,вы можаце выкарыстоўваць яго ва ўсіх тых эбу, дзе табе патрэбен кабель, каб чытаць у школе, цяпер амаль усе інтэрфейсы, што купіце ўжо яе правадоў, але многія не маюць атакі бд, гэта падобна на тое, што даюць з MPPS, v18, то яшчэ мае перамыкач для харчавання або няма ecu, хоць многія з іх я знайшоў няправільна з харчаваннем наадварот, у сэнсе карміць заўсёды экю, і калі вы уключыце выключальнік сілкавання інструмент падлучаны (у норме павінна быць наадварот) у любым выпадку, гэта заўсёды карысна.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
дзякуй босе заўсёды вельмі карысна...
калі я правільна зразумеў, то гэта трэба, калі на інтэрфейс з бд і вы хочаце, каб прачытаць ecu да школы ў boot mode...
я думаю, што гэта можа паставіць эбу ў boot, на раз'ем дыягностыкі...
і было б добра![]()
добры дзень, калі вы хочаце прачытаць ecu ў школе, паклаўшы ў bootmode без адкрыцця трэба выкарыстоўваць тэхналогіі, bench, што яны ўжо ўсе інтэрфейсы апошняга пакалення афіцэраў, клон, якога я ведаю ( але я не ніхто), а там толькі KTM bench, які ў мяне ёсць і выдатна працуе.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.