абыходзіць праблему,пакладзеце rel? пад ключ і эмулюе адмоўны ecu
абыходзіць праблему,пакладзеце rel? пад ключ і эмулюе адмоўны ecu
рашэнне ? вельмі добра..але мне цікава, калі вы так робіце, індыкатар рухавіка spegerebbe....
у мяне есць некаторыя сумневы адносна...калі, як справядліва сказаў chicco ў фінале, які сілкуе рэле і пайшоў блудніцамі нават абыходзячы ўсе, індыкатар заўседы гарыць ці не??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
porva адчуваць заводзе інжынерам метану сігнал павінен ісці на ecu метан для канвертара, безумоўна, адрэзалі провад дзе-то і appezzato без зваркі, а затым аксід зрабіў яго
што не выключае
я павінен праверыць, можа быць, вам атрымаецца з rps, мне здаецца, што дзе-delco бензіну rivergini
L' rps ? інструмент для scodificare блокі кіравання, я таксама выкарыстаў з opel me1.5.5 у стане атрымаць нават скан cos? тады вы пу? зрабіць кадаваньне, дыягностыка.
не проста паспрабаваць, то...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Рага!
вам сказаў, што або выцягнуў усе абсталяванне,
так і крычы, што метан,
не існуе ніякіх праблем!!!
таму і экю!
слухаю усе думкі з нагоды ecu новы і eusata...Дзякуй....
І калі перачытайце ўсе пасты, перш чым пісаць непатрэбныя беспарадак, каб атрымаць долю mess вен я быў бы ўдзячны...
прабачце, але калі вы шукаеце дапамогу, прымае вопыт, які мы мелі, калі то вы ведаеце, дзе праблема не паставіць паведамленні
я проста хачу, каб актыўна ўдзельнічаць alforum таму што, як многія, я не навукі пераплятаюцца, і я мог бы мець і прымаць парады іншых
выбачайце losfogo але misento напалі sulpersonale