фабры nn шукаць+, нічога не праблема, і менавіта ў defap ? здарылася са мной, я зрабіў адно задавальненне да аднаго ў майстэрню, яны defappato і індыкатар свечак напальвання заставаўся гарыць і дыягностыка не праблема тады, я паспрабаваў, але нічога не рабіць..вы ведаеце, як вы ? вырашана...sar? было шчасце, але я магу гарантаваць, што машына прайшла, па меншай меры, 5000km без праблем, яны riscaricato з гала клон апрацоўкі файла з sw, што тут павінна пайсці добра, cio? carsoftware fap/dpf і ўсе ? добра..паспрабуйце cos? можа быць тое, што вы есць, поспехі.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
Мне здаецца дзіўным, giarras але ў нашай працы не c'? дзіўнага нічога...дайце нам ведаць, фабры цікава!!
у студзені я вяртаюся ў аўтамабіль, і я спрабую, але я хачу паспрабаваць напісаць з іншага інтэрфейсу, не хацеў, у рэшце рэшт, як нью-genius есць якія-то праблемы.. ? ужо другі opel мець праблемы
для мяне і casualita .. можа быць, блок кіравання свечак напальвання ад непрыемнасцяў!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Некаторы час таму, і тое ж самае адбылося і анке мяне на той жа машыне
У opel міргае кантрольная лямпа свечак напальвання анке-за памылак на dpf
Я прапаную дараваць l ori, зрабіць rigenrazione прымусовага зрабіць абнуленне, індыкатар міргае, а затым выправіць файл, безумоўна, выкліча што-то для адключэння...
Прывітанне Fidodido? дзіўная рэч ? што мне застаецца фіксаванай,у самым opel кажуць мне, што павінны міргаць, каб адрэзаць галаву быка я замяніў блок папярэдняга падагрэву і termocandele узяты іншы аўтамабіль, роўная, а праблема засталася. я таксама хацеў бы паспрабаваць іншы панэлі прыбораў, вы ніколі не ведаеце.
Я зраблю тэст, пакуль тэст паставілі на врі і зрабіць гумнаў з прымусовай і паглядзець кантрольная лямпа згасае,тым часам, перайсці да ліквідацыі гэтай праблемы няма ? механік...у вас есць розныя ідэі і тэсты зрабіць, каб знайсці няспраўнасць.
На самай справе на opel лямпа напальвання, таксама паказвае на іншыя праблемы, што ен тычыцца свечак напальвання