Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 34

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    карта не есць, не змяшчайце нічога..добра выглядае ў іншым месцы...
    я не магу знайсці іншага, калі вам у галаву прыходзіць што-то.....я быў бы ўдзячны. Я пі? прывык працаваць на ford ka, але падобных праблем я не бачыў. Прывітанне Фабры

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    фабры nn шукаць+, нічога не праблема, і менавіта ў defap ? здарылася са мной, я зрабіў адно задавальненне да аднаго ў майстэрню, яны defappato і індыкатар свечак напальвання заставаўся гарыць і дыягностыка не праблема тады, я паспрабаваў, але нічога не рабіць..вы ведаеце, як вы ? вырашана...sar? было шчасце, але я магу гарантаваць, што машына прайшла, па меншай меры, 5000km без праблем, яны riscaricato з гала клон апрацоўкі файла з sw, што тут павінна пайсці добра, cio? carsoftware fap/dpf і ўсе ? добра..паспрабуйце cos? можа быць тое, што вы есць, поспехі.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    фабры nn шукаць+, нічога не праблема, і менавіта ў defap ? здарылася са мной, я зрабіў адно задавальненне да аднаго ў майстэрню, яны defappato і індыкатар свечак напальвання заставаўся гарыць і дыягностыка не праблема тады, я паспрабаваў, але нічога не рабіць..вы ведаеце, як вы ? вырашана...sar? было шчасце, але я магу гарантаваць, што машына прайшла, па меншай меры, 5000km без праблем, яны riscaricato з гала клон апрацоўкі файла з sw, што тут павінна пайсці добра, cio? carsoftware fap/dpf і ўсе ? добра..паспрабуйце cos? можа быць тое, што вы есць, поспехі.
    мне здаецца дзіўным, вярнуўшы зыходны файл doveve знікнуць шпіен, але, як кажа адзін giarras спроба не muoce
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Мне здаецца дзіўным, giarras але ў нашай працы не c'? дзіўнага нічога...дайце нам ведаць, фабры цікава!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    44
    у студзені я вяртаюся ў аўтамабіль, і я спрабую, але я хачу паспрабаваць напісаць з іншага інтэрфейсу, не хацеў, у рэшце рэшт, як нью-genius есць якія-то праблемы.. ? ужо другі opel мець праблемы

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    для мяне і casualita .. можа быць, блок кіравання свечак напальвання ад непрыемнасцяў!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    Некаторы час таму, і тое ж самае адбылося і анке мяне на той жа машыне
    У opel міргае кантрольная лямпа свечак напальвання анке-за памылак на dpf
    Я прапаную дараваць l ori, зрабіць rigenrazione прымусовага зрабіць абнуленне, індыкатар міргае, а затым выправіць файл, безумоўна, выкліча што-то для адключэння...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    44
    Прывітанне Fidodido? дзіўная рэч ? што мне застаецца фіксаванай,у самым opel кажуць мне, што павінны міргаць, каб адрэзаць галаву быка я замяніў блок папярэдняга падагрэву і termocandele узяты іншы аўтамабіль, роўная, а праблема засталася. я таксама хацеў бы паспрабаваць іншы панэлі прыбораў, вы ніколі не ведаеце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    Я зраблю тэст, пакуль тэст паставілі на врі і зрабіць гумнаў з прымусовай і паглядзець кантрольная лямпа згасае,тым часам, перайсці да ліквідацыі гэтай праблемы няма ? механік...у вас есць розныя ідэі і тэсты зрабіць, каб знайсці няспраўнасць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    На самай справе на opel лямпа напальвання, таксама паказвае на іншыя праблемы, што ен тычыцца свечак напальвання

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •