-
Напэўна, калі ? gi? было выраблена перапраграмаванне кажа мне, што пу? быць CAS, каб зрабіць стартар павінен мець згоду ад ecu рухавіка, можа быць, губляе сувязь па can і выдергиванием і riattacando экю, пераразмяркоўвае, pi? гэтага не ведаеце, праблема-кабель, акумулятар, а ? на 5 серыі, мне, я быў няправы.
-
калі ласка, праверце акумулятар, што ? кабель на масу засцерагальнікаў. вядома ? скокнуў тое.
-
Прывітанне, ці што ? CAS? дзе знаходзіцца?
дзякуй
PS *********PRO, калі б ен скокнуў, то засцерагальнік аўтамабіль не павінен-й? ездзіць на матацыкле або можа зрабіць гэтыя жарты, якія і ў белы пакінуць вас пешшу?
-
не пойдзе ў ход. у некаторых выпадках я або на e90 з edc16 мне ? здаралася таксама, што ен быў эбу рухавіка туды
-
...CAS ? модуль запальвання? там, дзе вы ўводзіце ключ для"start/stop".....
-
Прывітанне, як меркаваў, то машына не павінна больш? далека, а вось калі не адарвацца блокаў кіравання падключаецца і аўтамабіль пойдуць без праблем....
-
праверылі інтэлектуальны датчык ibs? часта на bmw ? даць яму праблем, я на маім я датчык няспраўны, а часам і не хочуць працаваць, чаму? даваў паглынання празмернага ****llo кіравання энергаспажываннем, акумулятар мяняўся з 12,8 v да 9v, і ўсе было ў tilt, акрамя таго, на мой адзін e60 530d мне замянілі праводку deol плюсавай провад акумулятарнай батарэі па гарантыі афіцыйнай скаргі, пасля ўсіх гэтых аперацый я ? гарыць індыкатар падушкі бяспекі, autocom, я даваў высокае напружанне, станоўчы кабель батарэі, станоўчы полюс c'? раз'ем, які ен свабодна і акісляецца, я чысты і шчыльна з дапамогай абцугоў і 6 месяцаў, што я скіну памылку, а не вы ? яшчэ паўторна
-
дзе знаходзіцца гэты датчык?
-
Некаторыя падрабязнасці-й? аб знойдзеных памылках дыягназ:
- кабель абуджэння (бартавы сеткі 12 гадзін) або din-15 (бартавы сеткі 11h) і арт. 4A03
- электрасілкаванне бартавы сеткі cod. 4A66
-
камплект замены ўключае ў сябе ўсе мінусовай провад, у тым ліку і датчык каштуе шмат, у bmw хочуць 220 еўра
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума