Старонка 2 з 8 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 73
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    на CR загадзя "пераўтварыць" ўпырск раней, то есць, калі ў вас 850us часу адкрыцця фарсункі і загадзя, да 20? перад вмт, чакаючы прасоўвацца заўседы 850us але, пачынаючы з 22? затым ім, у выніку ў inettare да....
    у vag pd, а калі вы загадзя, што мы гаворым, пачынае впрыскивать у 19? перад вмт..з фарсункай, якая застаецца адкрытай на працягу 28? усяго вам 19? перад вмт і 9? пасля пмс ў вас 28? вынікі...
    калі ад 21? загадзя агульная працягласць sar? 30?.. таму што інжэктар будзе гатовая 21? перад вмт, але зачыняць? заўседы ў 9? градусаў пасля вмт...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    ок,ясна

слухай,каб гэты аўтамабіль, вы маглі б дзейнічаць, як я напісаў на папярэдняй старонцы, і cio?
    10% педалі і дыму ад 70% нагрузкі і з 1500 аб
    turbo 0,1 арыгінал overboost
    абмежавальнік 20%
    час 5%

механік сказаў, каб я не перашчыраваць, што гэтым пакутуюць некаторыя абмен

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    з абмежавальнікам крутоўнага моманту, вы можаце падштурхнуць вас, акрамя таго, на 30% больш 3000rpm
    на турба можна нават даць 0.15
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Дзякуй, хлопцы, я пачала працаваць

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    выбачайце,хлопцы, іншая справа,што тыя, іншыя curvette(у дадзеным выпадку 2), якія знаходзяцца адразу за кожную карту педаль? я ? здалося, што на іх, як на edc15, што на edc16 vw

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    хлопцы,тыя карты, якія пачынаюць 187544 і 3,маюць bp, якія крутоўнага моманту і абаротаў,павінны быць тры карты пераўтварэнні дакладна?
    належыць змяніць іх?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    і тыя, пасля, здаецца, абмежаваць дызель,але што? я павінен змяніць?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    гэтыя машыны вытрымліваюць шмат, але многія пары валют...
    5-ступеністая скрынка перадач трымае, p? менш крутоўны момант 6-што ? сапраўды непарушны....
    каб даць больш "супраціў" у 5-ступеністай скрынкай перадач выкарыстоўваецца алей канкрэтнае, і вы павінны ўбачыць, калі панэль гукаізаляцыі ў ніжнім прытокава паветра ў кірунку кпп, таму што калі не c'? л? трэба адкрыць адну, а для астатніх я бачыў golf V 105л.з 5-ступеністай скрынкай перадач прывяло да 180cv,відавочна, не толькі карту,заняць вельмі шмат і рабіць шмат км.....
    перш чым парушыць абмен першым саступіць, калі перабраць з mod і махавік...
    для карт наўрад ці, калі даю парады, таму што кожны павінен рабіць так, як лічыць патрэбным....
    ? невялікі пускавы момант, я хачу дапамагчы вам....у гэтай машыны, не дакранаючыся педалі і lim пара, толькі дзейнічаючы на карту пераўтварэнні і карта лямбда-гэта павелічэнне veeery добры....
    таму, напрыклад, карту нм>iq, паведамляе ў восі аб / мін і нм, у той час як дэскрыптар (або восі z і iq....справа? дызель....
    ад золата, напрыклад troverari для 250nm ў 2000 rpm 35mg дызельнага паліва ў восі z....
    ecu s? што запыт педаль гэтых абаротаў і гэтай пары павінен вам даць, што дызель...
    калі вы ў гэтым полі, напрыклад, зменіце iq ад 35mg у 40мг,наладжваючы i lim дыму(лямбда) ecu з 250 нм вы павінны даць 40мг замест 35 і будзе вельмі моцна@? як табе той дызель....
    дапамогу вы можаце ім гэта даць рэгулюючы адтуліны-зашчапкі фарсунак....
    адзіны недахоп гэтага мода, і што вы павінны разлічыць, вы ўсе, таму што ecu не больш абмежаванні крутоўнага моманту...
    або лепш c'? л? але выбар, вядома,...
    гэта ? есць рэжым p? больш за мэтанакіраванай, таму што дазваляе даць дызель, менавіта там, дзе вам трэба....
    таксама педаль і lim пара дазваляюць гэтую рэч дакладнасць, але мы павінны працаваць значна больш "канцэрт" з усімі іншымі картамі....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    дзякуй манро,а затым вы кажаце, што вы рабіць карты, пераўтварэння,абмежавальнікі дыму і трохі турба павінны ўжо? дастаткова

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    а я не магу зразумець, якія менавіта карты часу ўпырску, а таксама тыя, фільтраў дыму,якія бп?

абмежавальнікі пароў, паветра і абаротаў, правільна?
    і час ўпырску з'яўляюцца абаротаў і колькасці? ўводзілі правільна?ці абаротаў і ціску дызельнага паліва?

Старонка 2 з 8 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •