скажам, што ў цяперашні час кошт gallo v2 ? смешна.
калі хочаце правесці гэтую страсць, можа нават купіць іх абодва.
мне ? поспех-й? калі-то, што блакуе эбу я здымкі з іншага праграміста.
напрыклад, затрымаўся з Гала і здымкі з magpro і т. д ..
скажам, што ў цяперашні час кошт gallo v2 ? смешна.
калі хочаце правесці гэтую страсць, можа нават купіць іх абодва.
мне ? поспех-й? калі-то, што блакуе эбу я здымкі з іншага праграміста.
напрыклад, затрымаўся з Гала і здымкі з magpro і т. д ..
у вас па цэнтру ў поўным аб'еме на момант жаданне зрабіць гэта дастаткова шмат, але " купіць абсталяванне vanvera не стаіць, то ен таксама разлічвае, трохі вопыту ў гэтай галіне для мяне зусім новы
scussate я, на жаль, праблемы intallare праграму на пк прытрымліваюся інструкцыі, але файл exe star я не магу яго знайсці!! я заяўляю, што я откл брандмаўэр і антывірус
хто-небудзь мне можа дапамагчы калі ласка
выбачайце, праграма-гэта адзін пеўнік v2 cln майстар версія
дзякуй msport я табе толькі што адправіў у лічку, мае id
Прывітанне ўсім я okella на абмеркаванне, нават я ў пачатку ў свеце ecu tuning, у мяне есць gi? mpps v12-пяро робіце нейкую працу вы некалькі аўтамабіляў, якія, здараецца, мой бацька на працы часта я не ў стане чытаць і інш x via экю "занадта новых" etc Я бачыў певень клон тут, на форуме вы думаеце, можа быць карысным.маім выпадку або лепш арыентавацца на што-то яшчэ?
Вядома, я меў на ўвазе, певень clone v2
певень v2 і добры інструмент для таго, каб зрабіць шмат ecu, як для старых(да пэўнай ступені), так і новыя.....
параўнанне з mpps ? жудаснае...першы дазваляе чытаць і пісаць ecu ў паслядоўны,bdm boot mode мікрасхем tricore з edc17 апошняга пакалення без клопатаў розуму... калі вы хочаце зрабіць што выдаткі і працоўныя месцы дастаткова на ecu і выдатнае ўкладанне грошай...проста факт, што ен, чытач, bdm, які дазваляе захаваць усе ecu, на якім руку ад якіх-небудзь праблем, а затым "гарын", калі, калі гэта адбудзецца блок эбу з mpps напрыклад....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...