Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 56 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Ок, дзякуй вешчуноў вашу дапамогу...бачыў? у мяне есць і тытан, і праграміст цяпер я бачу, p? я яму-з папраўкай на гэтую карту....спадзеючыся, што атрымаецца...есць дзве іншыя абмежавальнікі крутоўнага моманту па-за драйвер...мы спадзяемся, што атрымаецца іх знайсці...дзякуй...я трымаць вас у курсе

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    для тых, хто я дапамагу вам...ад 91570 ў 91586, абмяжоўвае крутоўны момант рухавіка ў адпаведнасці з rpm

ад 915a8 = 91616, абмяжоўвае крутоўны момант рухавіка ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    azz тыя два абмежавальніка? забівае, і хто б мог падумаць...на першы погляд, не маюць, як правіла, панеттоне з абмежавальнікам крутоўнага моманту..цяпер мяне ўзнікаюць некаторыя пытанні...для значэнняў у адмоўныя абавязваецца прыняць іх арыгінальныя або rimanerli так, як яны? ціск турбо, колькі ачкоў згаджаецца даць? або, яшчэ лепш, як змяніць яе, як правіла, на бош 100 ачкоў роўныя 0.1...пра marelli як гэта працуе?
    Апошні раз рэдагавалася Метраполіс; 04-12-2012 ў 14:30

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    карту педаль не мае значэння ў мінус...па мне qulla ад вас размешчана павінна быць што-то іншае....
    я не магу паглядзець ваш файл, але зірніце на гэты экран так вы разумееце, якую форму павінны мець драйвера...wish, што два consegutivi і я значэнняў негатыўнага не бачу....
    файл і 1.3 multijet 70cv panda-opel corsa, але я думаю, што крывыя прапановы з'яўляюцца тыя, калі мантажуе 6jf...

Uploaded with ImageShack.us
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    для мяне тым, што ў часткі ад арыгінальнай карце, і вы зменіце ты, як вы лічыце патрэбным, вы робіце шмат доказаў, і вы зробіце свой вопыт.
    ціску турба каэфіцыент пераўтварэння ? 1 бар = 14 psi, так што калі вы ў якасці значэння 170 азначае, што ў вас 170*14 = 2380 мбар

*манро

калі экран уключаны таксама значэння ў адмоўнае, вы ўбачыце, што тыя panettoni, што splatter уверх (у топ-3 горб на кожнай карце) у рэальнасці? крывыя ў мінус
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    sar?...але я гэта не разумею вельмі добра..калі дэскрыптар DW з'яўляюцца Нм крутоўнага моманту, што не мае апісання ў карту -50 нм??не ? рухавік пу? пайсці "ніжэй за нуль" у момант, калі ад 0 Нм крутоўнага моманту.....
    я кажу, што тую карту, што sw 2 грошы завецца ўпырску ў функцыі тэмпературы, якая павінна быць або фільтры дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы рухавіка або карту лямбда...

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    з майго боку кажа, што не c'? сумна, горш за тых, хто не хоча чуць...
    проста глядзець карту ў 2D, без выкарыстання драйвераў ecm titanium, і вы ўбачыце, што ? - адну і тую ж карту, што winols кліча драйвер хачу і драйвер wish 2
    калі не верыце, вось табе мінус (націсніце для павелічэння):

а калі пасля гэтага яшчэ адна дэманстрацыя вы па-ранейшаму перакананыя, што гэтай карце як абмежавальнік galosio то бруя ў губкі, не s? як інакш spiegartelo

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ок, але я не разумею сэнс значэнняў у адмоўныя ў запыце крутоўнага педалі?? як пу? рухавік вытворчасці -50 нм крутоўнага моманту??і што механічна немагчыма, каб тое, што ne s? я....чаму я кажу, што не мае сэнсу DW факт, cos?...зразумеў вешчуноў??
    дарэчы, мне здаецца, што влера на карце, трэба канвертаваць для 0,023438, калі не памыляюся...
    senoi чытаем -50, і мы хочам пераўтварыць яго, каб гэты фактар мы -11,719 Нм...і мы заўседы l?..развагі, што я раблю далей...
    P. S: не злуйся...дапамажы мне зразумець...дзякуй!
    Апошні раз рэдагавалася манро; 04-12-2012 ў 16:14

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    асабіста я не arabbio для сівы рэчы ? толькі, што я не ведаў-й? як зрабіць, каб прымусіць вас зразумець, што гэта педаль карту
    чаму? атрымлівалі значэння ў адмоўнае не s?, на жаль, я не ведаю
    ? запэўніваю вас, што ўсе 1.3 mjet як педаль акселератара, таксама маюць значэння ў адмоўнае

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    тое, што мне будзе спытаць ? але калі вы не ведаеце, таму што значэння DW у некаторыя моманты, есць адмоўныя, як вы можаце змяніць гэтыя пункты, калі няма, то s? тое, што вы робіце??
    не ? есць крытыка/атакі супраць вас, вешчуноў, дзеля бога, і толькі тое, што я хацеў бы зразумець што-то яшчэ, і ў першую чаргу...

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •