? здарылася са мной, з MPPS на edc16c39, калі ідзе пісаць, безумоўна, стварае нейкі бардэль, і ад гэтай памылкі, я перапісаў той жа файл зменены, але з BDM і, як па чараўніцтве памылка ? знік
? здарылася са мной, з MPPS на edc16c39, калі ідзе пісаць, безумоўна, стварае нейкі бардэль, і ад гэтай памылкі, я перапісаў той жа файл зменены, але з BDM і, як па чараўніцтве памылка ? знік
прывітанне, джэрард, па мне, не mpps ecu пытанне edc-39 нешта напісана 10 разоў, па мне, пратэставала на тытан, таму што гэта быў першы раз, што я пісаў і карту з тытанам ен заўседы рабіў, што з 2001 года ен вучыўся заўседы добра?
можа быць кантрольная сума правільная дрэнна?
часам адбываецца, не залежыць ад інтэрфейсу, я з маімі суб'ектамі, самі аўтамабілі павесіла hw і sw, у некаторых і поспех, і іншых няма!!!
а потым проста зрабіць тое, што я сказаў у іншы пост, каб разабрацца !!!
мне здарылася што-то падобнае ў першы раз, што я пісала ў карту з адным і яго mpps на маей 159 mjtd 150cv ,пасля я купіў пеўнік "кланавання"? хадзіў заўседы, усе ў парадку,я купіў mpps і я спрабавала напісаць зноў мой аўтамабіль, і я ніколі не пі? было provlemi,за выключэннем аднаго выпадку...сення, напрыклад, я перапісаў і няма праблемы,mpps месінга уверх cecksum на гэтыя блокі кіравання, але не часта,а ppossono спакойна зрабіць як з mpps, што з galletto,bdm ? таксама марна
прывітанне, то ты кажаш, што гэты тып памылкі залежыць ад mpps? але напісана больш за дваццаць разоў з mpps.
проста сцерці памылку з дыягназам, калі не(што цяжка) абавязваецца перапісаць.
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
Таксама толькі сцірання ўхіленая памылка
я сапраўды зрабіў, але нічога?
І тады вам проста трэба перапісаць, а мы гаворым аб асаблівых выпадках, як ваш, можа быць, быў іншы выпадак, да харчавання, як ты ставіў? Было звязана і супраць плыні?