Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    на некаторых новы fiat bravo і croma было, есць праблемы, падобныя на вашыя, што залежала ад дэфекту ў педалі тормазу, што ў некаторых выпадках нават прымушала заставацца тармажэння аўтамабіля і пасылаў у нахіл, усе, abs,гадзіну? я не ведаю, калі пу? быць такі ж дэфект і на 147,дзіўна? што ў альфа не sapppiano нічога раз дома маці адпраўляюць з кругавых на difettologie сваей прадукцыі ва ўласных аўтамайстэрань,па крайняй меры, мне кожны час ад часу яны пасылаюць гэтыя кругавыя

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28
    прывітанне McJTD,
    Што вы ведаеце, існуе праграмнае забеспячэнне, якое можа ліквідаваць гэтыя памылкі назаўседы або электрычнай схемы, які можа растлумачыць, дзе ен знаходзіцца rel? эбу?
    глядзіце цяпер мой прыярытэт? ? толькі прымусіць працаваць гэты чортаў abs, чаму? Аўтамабіль выкарыстоўвае мая сяброўка, каб хадзіць на працу і як праходзіць 120 км у дзень, пакуль не прыходзіць я застаюся фіксаванай трывожным і заклапочаны. я спадзяюся, мяне можна зразумець!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    праблема ? што калі вы не выдаліце крыніца del'памылкі няма ў свеце праграмнага забеспячэння пу? выдаляць пастаянна вашы dtc памылка ў упп? і яго электрычная схема, я думаю, што амаль усе майстэрні абсталяваны добрым datasheet c'? будзем павінны мець
    для астатніх я разумею вас, і я скажу вам, што я хацеў бы пазбегнуць даверыць аўтамабіль без кіравання і бяспекі, які працуе ў рукі chichessia не кажучы ўжо ў чалавеку, на якога я трымаю.
    калі, што не з'яўляецца строга неабходным відавочна.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28
    Праблема, што c'? з маіх частак ? усе майстэрні, акрамя дома маці, не абнаўляюцца.
    вы думаеце, што мой механік даверу па-ранейшаму выкарыстоўвае самодиагностику 2003 года, як ен кажа "так, што працуе, выкарыстоўваю гэтую!!!"
    ? відавочна, што праграмнае забеспячэнне і апаратныя ідуць наперад, і вы таксама ведаеце, што іх робяць усе больш і больш? сучасныя і складаныя, адпаведна, ен, што за карабель ? механік, электрыкі, Ca--ЦІ ў КУРСЕ! Я не хачу сказаць, мову, але ў гэтыя дні я чытаю фіксаванай абмеркавання, якія есць на форуме, і магу сказаць, што тут, у параўнанні з маей боку, 10 гадоў і больш? наперад!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Калі ў вас есць праблемы такога роду, і ў дыягностыцы есць памылкі, як, rel?, помпа і сунічная дрэва розных, выключаючы датчыкі колаў, звычайна я губляю вельмі мала часу, і я іду ад каго-небудзь з маіх падрыўнікоў даверу і куплю іншай групы/помпа, abs, відавочна, з тым жа кодам і з лічбы сьмешныя вырашаю праблему. Бескарысна, паказаць іх паспрабаваць на кавалак зламанай, што ў большасці раз не лячыць трэба. Ці, калі вы хочаце зрабіць што-то добра, есць фірмы, якія праглядаюць гэтыя кампаненты і маюць кошт значна ніжэй, чым на новы, каля 1/3 кошту.

PS: з вамі не абнаўляюцца з інструментамі, але caxo? яны плацяць добра... Sar? таксама тупей", але я ад сваіх кліентаў я ніколі не браў грошы толькі для дыягностыкі, калі не даўшы наладзіў аўтамабіль.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28
    вось толькі замест таго, каб увайсці ў майстэрню, і перашкаджаць 10 хвілін-50€, відавочна, pi? рамонт, а калі не ўдаецца сумяшчаць нічога, як у маім выпадку, кошт застаецца той жа у cio? 50
    скажыце мне, што вы, здаецца, злодзеі?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    нееет....я, здаецца, не столькі злодзеі......я менавіта mariuoli patentati!! акрамя таго, што дыягназ 50 еўра і крадзеж, таму што ад нас максімум таго, што я чуў гэтыя рэчы, 25-30 еўра і я кажу пра майстэрняў, дзе яны працуюць "з белыя пальчаткі" але тое, з якой адвагай і, што твары вы просіце грошы толькі таму, што вы і прыкладзены інструмент,які, дарэчы, adessso цябе выцягваюць за 2 грошы,і вы нават не ў стане вырашыць нічога??але калі вы f? замены алею з вашага боку, каб плаціць, то неабходна ўключыць іпатэка?? не кажаце пра гэта, калі вам неабходна замяніць рухавік, магчыма на грузавік....вам трэба прадаць нырку і палову печані?
    і, аднак, вяртаючыся да праблемы свайго аўтамабіля, я думаў, што бачыў што ? другі кампанент, які выходзіць з ладу гэтак жа, як і першая праблема, магчыма, і тлумачыцца некаторы разыходжанне ў тармазной сістэме, што робіць "superlavorare" abs asr і адпаведна рэле-то ідзе, дзяўчынка легка...дарэчы, чытаючы амаль, выпадак, які вы зрабілі, я думаю, што больш тармазная сіла на задняй тое, што павінна быць наадварот, у любой сітуацыі....але не ? што, калі ў вас есць які-то суппорт тармазы ззаду, якая імкнецца перастаць адказваць на запыты, магчыма, пры нагрэве р? тармазы??
    ці ў вас ручной тормаз, p? самыя "выцягнуў", як правіла, у запісу?
    і, перш за ўсе, што тармазная вадкасць вы выкарыстоўваеце??
    Апошні раз рэдагавалася mcjtd; 01-12-2012 ў 12:13

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Калі ласка, праверце ўзмацняльнік тармазоў ІМХО!
    Перш, чым паўстане праблема, ты выпадкова усталяваны колам? Мне незразумела, чаму? калі я працаваў у майстэрні, упаўнаважанай Alfa Romeo (не autoriparatore, я прыглядаюць г?, кіраванне замовамі, etc.etc.) памятаю, што былі вырашаны ў 4 ці 5 выпадках, падобных вашаму, з заменай датчыка колькасці абаротаў, які не мог ritararsi пасля замены колы стандартны дыяметр.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28
    прывітанне Mcjtd і прывітанне В.В.
    перш за ўсе я хацеў бы падзякаваць Mcjtd чаму? з гісторыяй органаў прымусіла мяне ўсміхнуцца шмат
    ? тут з майго боку ? cos?...у любым выпадку, аб часопісе тармазоў, я магу сказаць, што калі я купіў аўтамабіль, я ніколі не дакранаўся пра гэта. Адзінае, што я зрабіў ? у гэтай spurgarle тармазы, так? я замяніў ўвесь помпа abs. Для выканання гэтай задачы мне дапамог мой бацька не, што механік з старой школы, дзе для каліброўкі карбюраторов выкарыстоўвалася шклянку вады аб нафты ў цяперашні час я, выкарыстоўваючы Arexons DOT4? я не магу сказаць, калі гэта добра ці не мае сэнсу.
    Па нагоды колам я магу сказаць, што калі ў мяне машына не ў мяне ? давялося яшчэ мець bucature, адпаведна, V. V. я не магу вам адказаць. у любым выпадку, што cos'? ўзмацняльнік тармазоў ІМХО?
    Дзякую вас за ўвагу, якое вы звяртаеце ў маім выпадку.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі адкрыць капот вашага аўтамабіля, вы заўважыце за помпа тармазоў накшталт "мяч" цыклічныя даволі буйны..і што ? ўзмацняльнік тармазоў ў гэтым ? вялікая гумовая мембрана дыяметр "легкіх" тое ж,мяч, што я сказаў вам раней,што ? звязаных з трубаправода маецца клапан, вакуумны помпа і ў выпадку з diesel, што называецца помпа ўзмацняльніка тармазоў або помпа "дэпрэсіі" ад таго менавіта, што гэты помпа стварае разрэджанне,моцнае ўцягванне ў легкіх тармазоў, і гэта робіць, як вы памятаеце на педаль тормазу, гэта "сіла дапаможнага" вакууму, стваранага помпай ўнутры легкіх зрабіце легкі педаль тормазу, але ў той жа час прыкладзеце вялікую тармазную сілу на помпа..каб зразумець, што сілы, мы гаворым, паспрабуйце выціснуць педаль тормазу на які стаіць аўтамабілі некалькі разоў, каб некалькі разоў, вы ўбачыце, што пасля "p"? педаль збіраецца стаць настолькі "цяжкі" раздушыць, што sembrera inchiodarsi у становішча, затым пакладзеце яе ў рух, і вы ўбачыце, што як па чараўніцтве ўсе вернецца ў норму...заўседы, што ўсе ў парадку...я сумняваюся? што гэта ўзмацняльнік тармазоў на стварыць гэтыя "полымя блок кіравання abs"...вы зрабілі, калі ласка, праверце наяўнасць масы ж самыя, вядома, усе іншыя масы??
    Апошні раз рэдагавалася манро; 03-12-2012 ў 02:44
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •