Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    55
    па мне, лепш яго зачыніць, чаму? дастаткова невялікі уцечкі, каб не забрудзіць і засора гэты egr,tappandola захоўвае чысткі клапана

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    40
    Як сказаў giarras Калі не блакуецца і застаецца адкрытым, Націсніце, каб зачыніць яе ад карту, калі egr працуе добра, зачыняючы яе ад карту, вам застаецца адкрытай 1%, і вы можаце пакінуць яго так.
    Каб быць бяспечным, вы павінны зняць яго.У egr складаецца з 2 частак, у цэнтры яны есць 3 або 4 шрубы,Вывинтите адкрыць да паловы і кіравання спружына ўнутры, што ен рухаецца, добра.,А ўжо, што ? з чыстай з абястлушчваюць сродкі, калі вы іх добра, нават svitol.Затым зачыніце ўсе і карту зрабіце мод закрыцця egr

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    калі закрыць, нават механічна, і значна лепш затым залежыць ад таго, што машына і блок кіравання мантуецца для зручнасці..глядзець, вядома, ужо даведаешся, што на некаторых edc15 вы можаце chiurerla наўпрост, без умяшання ў карту!! калі вы кажаце, што машына і я магу даць вам добры савет...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    ? праўда, што сістэмы рэцыркуляцыі ог-клапаны застаюцца трохі адкрытымі, нават калі яны не працуюць?
    на тых, што я спрабаваў новыя перад усталеўкай іх, мне здаецца, няма, але ў інтэрнэце я прачытаў, тое, што казалі так..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    ? праўда, што сістэмы рэцыркуляцыі ог-клапаны застаюцца трохі адкрытымі, нават калі яны не працуюць?
    на тых, што я спрабаваў новыя перад усталеўкай іх, мне здаецца, няма, але ў інтэрнэце я прачытаў, тое, што казалі так..
    калі застаюцца некаторыя адкрытыя пасля блакавання карту,signfica, што клапан не працуе, добра, што " рэбры не зачыняецца механічна, такім чынам, можа здарыцца, асабліва, калі і surata даўно...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29
    павінна заставацца адкрытым для 4%, якія я ведаю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29
    таксама з дыягностыкі ад эбу, аказваецца, адкрыты 4 %..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    40
    У таблічнай колькі зачыніць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Калі клапан ? заблакаваны адкрытым, гэта добра, але калі на дыягностыцы паглядзець ? закрытая, мала, што застаецца адкрытым, можна зачыняць? толькі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    калі і зачынена добра карту!! у diagniosi ад значэння 0%, то гэта залежыць csosa штрыхі ты..і наогул застаецца адкрытым, гэта значыць, што не працуе механічна...

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •