Я таксама гэты інтэрфейс, і я павінен сказаць, што я ніколі не выкарыстоўваў яго да гэтага часу і таму, што, калі я ? служыў я пакінуў csa? я бачыў, што ў спісе няма аўтамабіляў пасля 2010 года, калі вы ведаеце, c? нейкі новы Sw і абнаўлення Fw ?
Я таксама гэты інтэрфейс, і я павінен сказаць, што я ніколі не выкарыстоўваў яго да гэтага часу і таму, што, калі я ? служыў я пакінуў csa? я бачыў, што ў спісе няма аўтамабіляў пасля 2010 года, калі вы ведаеце, c? нейкі новы Sw і абнаўлення Fw ?
c'? версія фразы,можна? загрузіць відэа ў гэтым форуме?
Фол без праблем!!! я, зроблена мноства corsa 1.2 бензін, а таксама astra і zafira, які! з carpass за ўсе.. вы ўбачыце, што гэта працуе
іншыя версіі не маюць італьянскі мову.
Добры дзень, у мяне праблема з ОП, я хацеў бы ўключыць на corsa C гадзіны на дысплеі кіламетраў і з дапамогай кіраўніцтваў на youtube, паказвае, што трэба змяніць у hex файл ўнутры eprom прыбораў спампаваць менавіта з opcom, пакуль усе ок, але як толькі даю каманду read мяне вылятае праграма, спрабаваў на розных наўтбуках, і вынік будзе той жа, у каго-тое, што нам удалося або, па крайняй меры, што ён апынуўся ў такой жа сітуацыі, і ён вырашаецца?
Алекс