Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
дзякуй за запыт неафіцыйны... Robys,хоць на форуме ? звычайная практыка, калі на ты з самага пачатку...ці любімы звяртаюся па адносінах да першапачаткова фармальна пытанне "чым трапяткая" на назву і ролю, якую гуляе...а чаму? мне бы заўседы хацелася зрабіць свой карабель.....і нейкі чарвяк, псіхічнага, што р? я assila...
вяртаючыся да, каб sipmos...калі выказаць здагадку на імгненне, што вы можаце зрабіць, гэта "change маці божай" на ecu у гэтай зменена, вы хацелі б moddarla захоўваючы таксама dpf і сістэмы рэцыркуляцыі ог?калі s?... я не хачу сказаць ерась, але рэгенерацыі сажевый фільтра, якія таксама будуць запісаныя ў ecu з указаннем даты і прабегу і ў любым выпадку, што вы не выключыце dpf і egr, што вы сутыкаецеся не думаю, што гэта вельмі магчыма, што бачыў, тып кіравання sw....гэта l? праблемы, якія тычацца розных прыбораў на борце яшчэ лепш круіз-кантролю,прыборнай панэлі,autoadattamenti у адпаведнасці з прабегам і інш...
...калі я магу даць вам "савет" ...не вам дапякаць гэта гнілата! жарт, вядома,...
Тое, што я вывучаў, я ? служыў, вядома, але і многія іншыя рэчы, якія я вучыцеся на поле, незалежна ад таго, шмат экзаменаў, зробленыя ў 5 гадоў...можа быць, я ? служыў-й? як падыход да тэхнічныя праблемы, якія, як і атрыманыя веды.
У любым выпадку: так, то, што вы кажаце (аб мемуарах, розных па рэгенерацыі і іншае) мне здаецца, правільна і вельмі лагічна...
Тое, што я хацеў бы перш за ўсе гаворка звязана з памяццю км шляху, каб пазбегнуць абмену паміж двума ECU, рамкі, межы змены індыкацыя км шляху, ці нават можа з'явіцца паведамленне пра памылку (але, магчыма, існуе стратэгія, па якой прыярытэт? пра гэта, так як, ? тых, хто паміж ECU і карціна, захоўваецца колькасць км больш, каб пазбегнуць, што можа быць дастатковым ўсталяваць рамкі-й? "малады" (ці pi? рэдка, ecu-й? "малады"), індыкацыя км ніжэй, у межах краю.
Ва ўсіх выпадках, як вы кажаце, могуць існаваць і іншыя "непаразуменні" сярод розных бартавых сістэм абмену з двух блокаў кіравання...мы rifletter? ...і, магчыма, калі вы будзеце? зрабіць эксперымент, калі кіраванне Sipmos sar? pi? спее...мы ўбачым крыху...
Дзякуй!