[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
дзякуй msport..усе вельмі выразна і лаканічна...яшчэ раз дзякую...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я рэкамендую мець афіцыйным дыягназам і што-то яшчэ, можа быць, клон, вядома, я кажу аб х хто мае activities
перавышэнне хуткасці ты дзейнасць з тым, каб сродкі дыягностыкі афіцыйныя абнаўлення кожны "3x2"??
я kts bosch заўседы з апошніх абнаўленняў і шмат-шмат " esperieza "
я не стаўлю абсалютна сумневу ваш вопыт, але вы не зламанай скрынкі "фіксаваны падатак" абнаўленняў??
І я ўжо якое-то час, што я зламаў па гэтай прычыне я адышла на не арыгінальныя рэчы, якія я раблю з autocom мой афіцыйны, калі такі марыць
мае меркаванне, і, што яшчэ дыягназ у вас і лепш, і qella, што вы не можаце мець справу з адным, ты з іншай
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
прывітанне адмін, што першапачаткова дыягназу ты і autocom, якія вы выкарыстоўваеце, і тое, што се на сайт
калі я магу сказаць, мая, улічваючы, што для працы ў асноўным прадаю дыягназ...калі вы прыватныя лепш ? добры клон autocom.
Калі ў вас есць дзейнасць?, у спалучэнні з выйгрышнай можа быць launch арыгінал і клон autocom.
Кожны тэстар мае свае вартасці і свае недахопы, у маім маленькім прадам motorscan, motor x , brainbee, launch і autocom...і пакуль яны таму таксама texa! Сон усе добрыя дыягностыкі, motorscan просты, хуткі і інтуітыўна зразумелы, матор х ? копія motorscan, brainbee, каб пэўныя рэчы ? лепш motorscan але і для іншых ? горш. Launch не ? падыходзіць для ўсіх механічных, некаторыя кліенты скардзяцца, што не ? добра, у рэальнасці? сон ім, што яны не маюць мозгу падыходзіць, каб выкарыстоўваць яго. Autocom арыгінал ? ўзрушаюча, але нічым не адрозніваецца ад сваіх клонаў, таму столькі каштуе, бяры клон
texa, я ніколі не любіў, ні для дыягностыкі, што робіць яго, як кіруе падпіскамі...? c? сказаць, што для грузавіка ? самае лепшае. ? адзінае, напрыклад, што скінуць fap на iveco, што нават kts bosch ? у стане зрабіць
Апошні раз рэдагавалася magi1984; 24-11-2012 ў 20:40