Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 34

Абмеркаванне: Egr зачынены на Momo

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    Я кабель mpps v12, і я зрабіў, чытаючы карту і карту ? тое, што я напісаў пра..я не ведаю, як і мне калі-небудзь ? выхад 400 kb

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў abberello Visualizza Messaggio
    Я кабель mpps v12, і я зрабіў, чытаючы карту і карту ? тое, што я напісаў пра..я не ведаю, як і мне калі-небудзь ? выхад 400 kb
    Калі чытаць тое, што я ўжо? напісаў, вы прачыталі, што з "драйвер" 6J. Rileggila выбраўшы 6F3. Пры выбары lancia ypsilon есць два варыянты для mjet, выбраць той, 6F3.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    Ок, дзякуй, seguir? савет..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    прывітанне ўсім, што вы сказалі, і зразумеў мала, але не для вас, але і для тэхнічных тэрмінаў, якія вы выкарысталі, калі ласка, вы можаце мне растлумачыць некаторыя рэчы, таму што некаторыя ecu вы павінны выразаць і калі зрэзаць з mpps таму што centrallina, што вы чытаеце і занадта вялікі? тады гэта 6f3, што значыць дзякуй.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    6J і 6F3 з'яўляюцца мадэлі эбу Marelli.
    плануецца скараціць файла: паказваецца файл узяты з рэзервовай копіі ? вялікі 2 мб і рэжацца, каб стаць ад 1 мб, памер, што mpps працуе са сваім пратаколам у пісьмовай форме. Гэтая аперацыя не ? заўседы патрабуецца, у выпадку Marelli 1.3 multijet мадэль 6F3 ? трэба выразаць 1 мб.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    затым zioweb кажаце мне, што калі файл, які і' вялікі 2mb трэба скараціць да паловы і становіцца 1mb, але, як вы рэзання з mpps маецца функцыя для сняданкаў? затым, калі яе сілуэт, я зраблю дзве папкі ад 1mb месяц справядліва як нагрузка на ecm? і калі я пішу з mpps я павінен зрабіць два пісання? апошняе, што 1.3 multijet як panda, punto y горны 6f3? дзякуй.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы павінны выкарыстоўваць ecm titanium і спасылаючыся на msport дзеянні, каб секчы файл ? cos?:
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    дакладна можна абрэзаць файл 2м на 1м, загрузіўшы файл 2m, то перайдзіце зверху і абярыце utility (інструмэнт), затым ўнутр выбары coversioni, а затым і ўсе ўнутры выразаць/уставіць файл,і ў гэты момант ўсплывае іншай старонцы, дзе вы павінны выбраць вызначаны карыстальнікам, а затым справа з'яўляецца 1fffff і вы переведете 1 з 0, то 0fffff і аварыйна-так, вы знаходзіцеся файл разрэзаць на 1м, і вы можаце параўнаць яго з мод.
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    вы павінны выкарыстоўваць ecm titanium і спасылаючыся на msport дзеянні, каб секчы файл ? cos?:
    Дакладна так, як кажа magi1984, пасля вы атрымаеце файл у 1mb рэдагаваць у ecm, а затым загрузіць з mpps.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    У рэальнасці? вы працуеце, то 2 мб, а затым пасля заканчэння ўсяго вы памер у 1 мб..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    ці зразумеў, але пасля выразаць дзеліцца на два правільна, калі вы пішаце, вы павінны напісаць па адным?

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •