Я кабель mpps v12, і я зрабіў, чытаючы карту і карту ? тое, што я напісаў пра..я не ведаю, як і мне калі-небудзь ? выхад 400 kb
Я кабель mpps v12, і я зрабіў, чытаючы карту і карту ? тое, што я напісаў пра..я не ведаю, як і мне калі-небудзь ? выхад 400 kb
Ок, дзякуй, seguir? савет..
прывітанне ўсім, што вы сказалі, і зразумеў мала, але не для вас, але і для тэхнічных тэрмінаў, якія вы выкарысталі, калі ласка, вы можаце мне растлумачыць некаторыя рэчы, таму што некаторыя ecu вы павінны выразаць і калі зрэзаць з mpps таму што centrallina, што вы чытаеце і занадта вялікі? тады гэта 6f3, што значыць дзякуй.
6J і 6F3 з'яўляюцца мадэлі эбу Marelli.
плануецца скараціць файла: паказваецца файл узяты з рэзервовай копіі ? вялікі 2 мб і рэжацца, каб стаць ад 1 мб, памер, што mpps працуе са сваім пратаколам у пісьмовай форме. Гэтая аперацыя не ? заўседы патрабуецца, у выпадку Marelli 1.3 multijet мадэль 6F3 ? трэба выразаць 1 мб.
затым zioweb кажаце мне, што калі файл, які і' вялікі 2mb трэба скараціць да паловы і становіцца 1mb, але, як вы рэзання з mpps маецца функцыя для сняданкаў? затым, калі яе сілуэт, я зраблю дзве папкі ад 1mb месяц справядліва як нагрузка на ecm? і калі я пішу з mpps я павінен зрабіць два пісання? апошняе, што 1.3 multijet як panda, punto y горны 6f3? дзякуй.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
У рэальнасці? вы працуеце, то 2 мб, а затым пасля заканчэння ўсяго вы памер у 1 мб..
ці зразумеў, але пасля выразаць дзеліцца на два правільна, калі вы пішаце, вы павінны напісаць па адным?