Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Абмеркаванне: Погляд карту Audi A8 3.0

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    але ў гэтым аўто што датычыцца edc16? і ? можаце ведаць аб тым, якія карты вы дзейнічалі?калі ласка, патэлефануйце ў карты са сваім сапраўдным імем? паказаўшы, як тое sw называе таксама, сенна? вы f? блытаніна для тых, хто спрабуе зразумець,

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    *Mcjtd
    на карце франк ecm titanium называецца ціскам parzializzato час ўпырску
    прабач мяне, калі я выкарыстоўваю імены titanium, але, як правіла, я працую з тым, і для разумення гэтага імя, што карта ставіцца я гляджу карту ў 2D, я не вялікі спецыяліст, але ў мяне дастатковы вопыт, каб распазнаць карты ў 2D
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    Глядзець magi я толькі што адкрыў тэму, дзе мэта ? менавіта тое, перакладаць імены ecm ў зразумелыя імены, каб паспрабаваць праліць яснасць.затым мне пацвердзілі, што для гэтага ecu які я лічу edc16 ecm называецца ціскам parzializzato карту часу ўпырску??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я табе адказаў, не ? можна абагульняць, як вы робіце, на жаль...у прынцыпе ? cos? але не заўседы.
    у гэтай ecu табе пацвярджаю,іншых edc16 не, не табе, я пацвярджаю, фінч? я не бачу файлы ў 2D
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Я хацеў паказаць на тое, што пасля таго, як зрабілі дыягностыку з дапамогай vag у акп вынікі дзве памылкі датчыка акселератара. Гэтыя 2 памылкі маюць тую ж дату, калі ? быў перанесены ЭБУ. Таму было б пажадана скінуць памылкі Tiptronic кожны раз, калі вы перепрограммирует ЭБУ.
    Я спадзяюся быць у дапамозе, што падзяліліся гэтым дэталяў, якія, магчыма, для вас ? якія разумеюцца, але не для пачаткоўцаў, як я

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •