Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 47

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    тое.. забыліся гэтую карту, чаму? як ужо? сказаў ? толькі адно з тысячы доказаў "адчайныя", што я і зрабіў..
    гэта ? тое, што ў цяперашні час ? загружаецца.
    Скажы мне, па-твойму, дзе я павінен дзейнічаць, каб яе націснуць "p"? pi?.
    Для сістэмы рэцыркуляцыі ог я ведаю, што я павінен дзейнічаць на карце "фаза ўпырску", але калі вы адкрываеце гэтую карту ў 2d, дзе я павінен скінуць, каб выдаліць сістэмы рэцыркуляцыі ог? (механічна ? gi? дараваная).
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-12-2012 ў 18:16

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    у egr не зачыніць "фаза ўпырску" (назва корму для кіравання egr), але ад кантролю...
    на форуме я бачыў, што c'? добры даведнік для закрыцця даволі р? гэтыя клапаны inzozzatrici рухавікоў...
    але я s? вы ўсе яшчэ не можаце ўвайсці, каб убачыць яе...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    вы на самай справе я ўбачыў, што c'? кіраўніцтва, але яшчэ не бачыце мяне

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    але, што блок кіравання мантуецца гэтай машыны? адзін edc16u31?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    гэта дакладна, таму

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    што ніхто не кажа мне, як я магу палепшыць апошняя карта, што я выклаў? тады ? ідэальнае

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я не разумею, па якіх крытэрыях вы змянілі карты, ecm, называецца ціскам parzializzato map1, map2 і boost для rpm, мне гэта тлумачыў?

у узбагачэнне пры паскарэнні вы змянілі галінах, якія, на мой погляд, хай будуць арыгінальныя, cio? ніжэй 1000rpm і 50% нагрузкі
    не мае сэнсу змяняць 400 або 700 абаротаў, пачынаючы з нуля % нагрузцы, самастойна не 700giri нават калі ? да мінімуму

ціск турбо гэта добра, але вы павінны таксама змяніць тыя карты, якія ecm выклікае ціск турбо-f.temp гэтак жа
    тое ж самае для лимитер, калі прырашчэння ціску турба трэба павялічыць абмежавальнік ціску турба

абмежавальнікі крутоўнага моманту цалкам cannati, вы далі рост, які ідзе ад 2 да 5%
    я б сказаў, што вы можаце incrementarli dal15 30% або gi? li
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    я не разумею, па якіх крытэрыях вы змянілі карты, ecm, называецца ціскам parzializzato map1, map2 і boost для rpm, мне гэта тлумачыў?

у узбагачэнне пры паскарэнні вы змянілі галінах, якія, на мой погляд, хай будуць арыгінальныя, cio? ніжэй 1000rpm і 50% нагрузкі
    не мае сэнсу змяняць 400 або 700 абаротаў, пачынаючы з нуля % нагрузцы, самастойна не 700giri нават калі ? да мінімуму

ціск турбо гэта добра, але вы павінны таксама змяніць тыя карты, якія ecm выклікае ціск турбо-f.temp гэтак жа
    тое ж самае для лимитер, калі прырашчэння ціску турба трэба павялічыць абмежавальнік ціску турба

абмежавальнікі крутоўнага моманту цалкам cannati, вы далі рост, які ідзе ад 2 да 5%
    я б сказаў, што вы можаце incrementarli dal15 30% або gi? li
    вялікі дзякуй.. вы ў стане ясна... цяпер я спрабую змяніць яго, як вам параіў і я спрабую..
    Для EGR c'? карту, што трэба прывесці ўсе да 0, правільна? ці я павінен зрабіць, каб прымусіць ў 2d?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    для сістэмы egr, трэба гэта зрабіць у 2D, есць экран, як зрабіць гэта ў адпаведных раздзелах форуму, якія вы зможаце ўбачыць, калі дасягнута мінімальная доля паведамленняў
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    для сістэмы egr, трэба гэта зрабіць у 2D, есць экран, як зрабіць гэта ў адпаведных раздзелах форуму, якія вы зможаце ўбачыць, калі дасягнута мінімальная доля паведамленняў
    ах ок, то знешні выгляд..
    сення, калі ў мяне есць другі я спрабую змяніць карту фармату A3 са сваімі парадамі..
    Учора я правеў цэлы дзень, спрабуючы зрабіць defap на A6, што проста не хацеў ведаць.. да шчасця, там былі msport і адміністратара, якія дапамаглі мне інакш я бы яшчэ свабодны?..
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-12-2012 ў 10:20

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •