Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў "Метраполіс" Visualizza Messaggio
    Я адзінае, што ведаю, і што я чытаў ? што авансы я кажу, чым бензінавы рухавік...калі не зробленыя ў доўг, рухавік робіць дрэнна, і калі занадта ранні рухавік спрацуе і шчыліны...тады, відавочна, я кажу для чытання, і для невуцтва...
    вы я ведаў гэта.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    хлопцы, не там мы цепла так.... а вам я магу сказаць, мая...?я думаю, што не існуе матэматычнай формулы, стандарты, вы заўседы павінны ацэньваць тып сілавы аб'екта тып харчавання і час, аналізуючы розныя віды рухавікоў вы можаце? прыбыцця ў загадзя аптымальнай, але ніколі не ідэальна, залежыць ад многіх фактараў...у гэты вечар мне не хапае часу, але калі вы хочаце, я гатовы даць вам інфармацыю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    калі ? рухавік дызель common rail загадзя рэгулюе кут пачатку ўпырску хочаце сказаць, колькі градусаў да вмт павінен пачаць ін'екцыі... у benza мае іншы сэнс..

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я хацеў паказаць, што задатак, залежыць ад характарыстык паліва (актанавы або cetani у залежнасці ад тыпу рухавіка... не ? простая рэч, на аўтамабілі з дызельным рухавіком серыі я мод толькі для канкрэтных прыкладанняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Тады вось я...я б хацеў задаць пытанне: а што змяніцца, калі робіць поспехі, як на фота ніжэй...есць два файла арыгінальных двух рухавікоў зусім аднолькава, але адзін мае pi? бензін і авансы, якія цалкам адрозніваюцца ад іншай...чакаю вашых растлумачэнні...розніца anticipi.jpg

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    дайце мне зразумець, што з карты, як вы вызначыць параметры, якія вам спатрэбяцца, каб выкарыстоўваць гэтыя формулы?...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    дайце мне зразумець, што з карты, як вы вызначыць параметры, якія вам спатрэбяцца, каб выкарыстоўваць гэтыя формулы?...
    зноў гэтае пытанне!!хто-то можа зразумець?дзякуй..

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •