хлопцы, не там мы цепла так.... а вам я магу сказаць, мая...?я думаю, што не існуе матэматычнай формулы, стандарты, вы заўседы павінны ацэньваць тып сілавы аб'екта тып харчавання і час, аналізуючы розныя віды рухавікоў вы можаце? прыбыцця ў загадзя аптымальнай, але ніколі не ідэальна, залежыць ад многіх фактараў...у гэты вечар мне не хапае часу, але калі вы хочаце, я гатовы даць вам інфармацыю.
калі ? рухавік дызель common rail загадзя рэгулюе кут пачатку ўпырску хочаце сказаць, колькі градусаў да вмт павінен пачаць ін'екцыі... у benza мае іншы сэнс..
я хацеў паказаць, што задатак, залежыць ад характарыстык паліва (актанавы або cetani у залежнасці ад тыпу рухавіка... не ? простая рэч, на аўтамабілі з дызельным рухавіком серыі я мод толькі для канкрэтных прыкладанняў
Тады вось я...я б хацеў задаць пытанне: а што змяніцца, калі робіць поспехі, як на фота ніжэй...есць два файла арыгінальных двух рухавікоў зусім аднолькава, але адзін мае pi? бензін і авансы, якія цалкам адрозніваюцца ад іншай...чакаю вашых растлумачэнні...розніца anticipi.jpg
дайце мне зразумець, што з карты, як вы вызначыць параметры, якія вам спатрэбяцца, каб выкарыстоўваць гэтыя формулы?...