Старонка 2 з 11 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 107
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    на некаторыя аўтамабілі, напрыклад, тыя групы vag, калі мяняе карту turbo працуе на карце N75 саленоіда кіравання....і мне здаецца, што карты overboost не c'? п? яны..так адбываецца па логіцы, гэтыя апошнія, я думаю, залежыць менавіта час павышэння або overboost ў пошукавых CR....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    я спрабаваў рэдагаваць,невялікімі крокамі, але я спрабаваў...па мне, калі зроблена з веданнем справы і, што выканальна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    за гэтую карту, ніхто і ніколі не спрабаваў працаваць на параметры PID-кантролера ціску?
    гэтыя карты выклікаў overboost ўяўляюць сабой месцы, якія павінны мець геаметрыю, то кіраванне ад эбу павінны "ганяцца" ціск прысутнічае ў карце. Пераслед ціск avr? адзін марудлівасць у дасягненні правільнае значэнне, адсюль і эфект overboost атрымаць таксама шляхам змены параметраў PID якія знаходзяцца на DAMOS.

http://it.wikipedia.org/wiki/Controllori_PID

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    змяніць під ? лягчэй сказаць, чым зрабіць...я не s? растлумачыць, як ен працуе, чаму ? даволі складана, але многія цюнэр таксама прэстыжныя s? якія аддаюць перавагу не дакранацца да яго з-за некаторай складанасці....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    я не змененых на ecu, але я іх змяняць на нафтахімічны завод, не ? легка, але паверце мне, што вам удалося зрабіць рэчы значна больш складаныя.
    Важна мець дакладнае ўяўленне аб тым, што вы павінны зрабіць, вы не павінны рабіць буйныя змены параметраў амено, што не мяняецца турбіна.
    У гэтым выпадку было б мэтазгодна змяніць PID, каб пазбегнуць ваганняў або час кіравання занадта доўгія (эфект overboost)

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дакладнае франк..рэдагаванне pid, трэба, асабліва, калі вы sotituiscono турбіны vgt з іншымі больш буйныя...
    для таго каб не мець уплыў, якія вы апісалі, вы вельмі акцэнтавана і амаль з-пад кантролю, кіравання ori аўтамабіля, калі гэта адбываецца, многія тюнеров аддаюць перавагу не схадзіць з розуму ад пид-ecu, але "дазваляе абыходзіць карыстацкую" праблему шляхам ўстаноўкі кантролера vgt знешні...тыпу arduino напрыклад....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Я асабіста іх я амаль заўседы, калі зведваеш аўтамабіль паглядзець розніцу адразу ў баявой гатоўнасці і ніколі не было нас, рэдагаваць іх, наадварот, па мне, і гарнір, які добра спалучаецца, калі можна перапраграмаваць блок кіравання, натуральна, зробленыя ў правільнай форме, без перабольшання,
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    44
    я, як правіла, на карты standard аддаю перавагу не працаваць на час overboost, але па жаданні кліента на карт-й? напрамкі

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    foggia
    Et
    43
    Паведамленні
    106
    я іх, я толькі да нізкіх x гаворка 0/100
    тады я пакідаю іх на врі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    Я іх дотыку амаль заўседы
    Закрануты добра, толькі ад іх атрымаць яшчэ, 5 л.с....потым, вядома, есць машыны, куды варта дакранацца да іх ці не...

Старонка 2 з 11 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •