усе маўчалі ..я паспрабую на ducato edc16..ps s і прапануе карту крычы, скажыце мне, дзе размясціць яго..
усе маўчалі ..я паспрабую на ducato edc16..ps s і прапануе карту крычы, скажыце мне, дзе размясціць яго..
карты ori ідуць, размешчаныя ў раздзеле " банк дадзеных files крычы,я рэкамендую ў абмеркаванне.: fiat ducato) так, і змясціць усе дадзеныя ў файл, што на машыны
х аб вашай праблеме вы зірнулі на сумнеў, што я прапанаваў?
так, але я кажу пра відэлец круглая..ці, можа быць, я не у тым ліку ,на мае плоскі 3-pin, адзін з якіх пусты,з autocom і адаптар я падлучаць,той жа адаптар выкарыстоўваецца на mpps не працуе,то цікава, калі кабель k l, быў тым жа, што выкарыстоўваецца для дыягностыкі..ps вы вельмі дзякуй
Карусель sar? для opel.
Fiat мае класічны 3-полюсный. Шчыра кажучы, не я ? калі-небудзь, на аўтамабілі без OBD, падлучыць кабельнае.
Я б сказаў, што " Брава " трэба зрабіць у школе, і проста, каб рызыкаваць блокаў з gallinaccio 1260.
!!!!!!! Атрымалася!!!! e' дастаткова ўсталяваць Mpps ў павольнае чытанне,.. кабелі ад мяне ў распараджэнні было дастаткова,,..,,, дзякуй усім за цікавасць.. Цяпер плакат? карту, што некалькі гадоў таму мне было зроблена, і я хацеў бы, што думкі аб тым жа..
добра, калі вырашана!!!
Giarras. трэба зачыніць абмеркаванне, і калі вы як?? Дзякуй