Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    глядзіце, я закахаўся ў гэты ultraprog, што нават арыгінальны поўны і год падпіскі варта не вельмі я раблю па-сапраўднаму падарунак, што тычыцца TL866CS не ведаю, не ведаю, што сказаць вам па-ранейшаму выкарыстоўваць доўгі час, так і упа, што xprog, што вілем, а gx4 больш за іншых 3-4 праграмістаў, і вы не заўседы што-небудзь
    а з упа xprog і вілем вы ў добры момант,то, будучы клонамі, гэта будзе горш для разві... з новымі аўтамабілямі, калі ен трапляе ў бд.*****і клоны, і ўсе зарабіў!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    4
    Добры вечар калегі таксама я carprogam працуе вельмі добра, але таксама шмат pipe, ніхто не дасканалы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я tl866a ? лепш 866cs, нягледзячы на апошні ? выйшаў пасля (выдалілі некаторыя функцыі), і я павінен сказаць, што вядзе сябе выдатна і не варта трэскам. І заўседы выходзяць бясплатныя абнаўлення праграмнага забеспячэння і падтрымлівае мноства адаптараў. Адзіны недахоп ? усе на англійскай, мяккая і, калі не жаваць трохі становіцца крыху складана выкарыстоўваць.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •