Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    На аўтамабілі групы Fiat, калі contakm міргае, гэта азначае, што нейкі кампанент, не ? у адпаведнасць з сістэмай CAN аўтамабіля. З multiecuscan вы можаце зрабіць выраўноўванне, важна ? мець версіі elm327, па меншай меры, з 1.3 і розныя адаптары
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-11-2012 ў 14:16
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    у allinemaneto робіцца, аўтамабільныя арыгінальныя, не для радые, ці не афіцыйныя.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМА
    Et
    54
    Паведамленні
    39
    Мне пашчасціла ў маей Grandepunto, што час ад часу км пачынаюць міргаць, і доўжыцца даволі доўга, а затым вяртаецца да нармальнага, але вядома, што ен часта робіць тое, што можа быць?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    вы павінны праверыць з дыягназам што ? выраўнаваны, а што няма ?...

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Які-то інтэрфейс, які не ? на адным узроўні з лініяй can аўтамабіля.

Як правіла, гэта можа быць автомагнитола, contakm, блок кіравання airbag, climatronic, калі ен.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Па мне c'? розніца чытання сігналу. я спрабаваў зрабіць выраўноўванне кадраў і блок кіравання падушкамі бяспекі, але нічога.
    Я думаю, што ў аснову не патрапіць уласны сігнал, так як, магчыма, чытаюць у двух розных месцах... напрыклад, старая праводка чытаў на падушка бяспекі, а не новы, што на абмен ці наадварот...не ведаю, калі я не растлумачыў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    прывітанне не выраўнаваць, таму што карціна srtumenti і адрозніваецца, такім чынам, не уваходзіць у камплектацыя запраграмаваны ў can
    я спрабую страляць можа перапраграмаваць цела, але, шчыра кажучы, я ніколі не рабіў такой аперацыі, як правіла, я раблю, я раблю для судоў арыгінальныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    на момант аснова не выраўноўвае, калі машына і, напрыклад, дызель і рамкі ? бензіну(не s? калі тое ж справядліва і для g.кропкі)у любым выпадку, дыягназ па бартавы сеткі паглядзець блокі кіравання існуюць, але яны не выраўнаваны або эбу не ў вашым выпадку радые

іншая справа, < за ўсе ідуць? чаму? калі значэнне odometrico st? працуем, азначае, што інфармацыйная хуткасць у komby прыходзіць,так што калі стрэлка не частка probblema ? ўнутры камбінацыі прыбораў
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-04-2013 ў 23:42

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў obd75 Visualizza Messaggio
    на момант аснова не выраўноўвае, калі машына і, напрыклад, дызель і рамкі ? бензіну(не s? калі тое ж справядліва і для g.кропкі)у любым выпадку, дыягназ па бартавы сеткі паглядзець блокі кіравання існуюць, але яны не выраўнаваны або эбу не ў вашым выпадку радые

іншая справа, < за ўсе ідуць? чаму? калі значэнне odometrico st? працуем, азначае, што інфармацыйная хуткасць у komby прыходзіць,так што калі стрэлка не частка probblema ? ўнутры камбінацыі прыбораў
    Няма, блакуюцца, працуе стрэлка паліва, тэмпература вадкасці, rpm, стрэлы, агні, усе, акрамя хуткасці? і. км.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    можа быць probblema АБС праверыць на дыягностыцы рухавіка, калі абароты? аўтамабіль ? rilavata,на мінулым тыдні на этапе кліент скардзіўся, што часам не было ні хуткасці? ne км шляху, у маім выпадку я знайшоў вокіс ў грэбень, ABS,машына я дастаўлены ў суд,для? ? прайшло некалькі дзен, і яшчэ кліент не'? ен вярнуўся

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •