з mpps 12 у вас не ўзнікне праблем з 32-і 64-разрадных.
я выкарыстоўваю W7 64 біт, і я добра, як з k-люкс, што з астатнімі.
з mpps 12 у вас не ўзнікне праблем з 32-і 64-разрадных.
я выкарыстоўваю W7 64 біт, і я добра, як з k-люкс, што з астатнімі.
mpps ідзе добра, нават з 64-бітнай а асабіста я рэкамендую выкарыстоўваць вельмі 32bit + стабільны.
іншая інфармацыя, але для праграмавання блокаў кіравання, выкарыстоўваць пк выкарыстоўваецца толькі ў гэтай працы (без усялякіх дадатковых праграм) або кампутар, з якім вы трохі ўсе?
і яшчэ, я схіляюся да гэтага рашэння, мне здаецца, самае лепшае рашэнне, каб пазбегнуць магчымых канфліктаў Hw.
Thanks![]()
прывітанне рага новы...
каб не ствараць яшчэ адной новай тэме я okella на гэтую...
momentaneamento я galletto 1260 і разам, мой сябар, мы змянілі эбу свайго аўтамабіля opel corsa 1.3 70 л. з....
цяпер я хацеў бы паспрабаваць на 307 2000 дызель 90 л. з., на ford focus 2009, бензін 1600 90cv... (ужо правераныя з дапамогай galletto 1260, але я не магу іх чытаць)
на peugeot кажа мне, злучыце 28 маса, і на фокус не ў стане іх прачытаць... прыходзіць на 50% і завісае ў чытанне...
акрамя гэтых аўтамабіляў, я хацеў бы затым пакласці рукі ўсюды...
што вы мне параіце? mpps? якая версія? або іншае абсталяванне?
Певень 1260 у цяперашні час і выпушчаных і нават рызыкоўна,напрыклад, на mjet вы рызыкавалі
Для выкарыстання тыпу хобі, вы проста mpps v. 5 або kess клон
Калі вы хочаце, каб зрабіць яго яшчэ больш бяспечным і да гэтага часу, як спіс аўто лепш певень. 2
на mjet мы напісалі мінімум разоў дзесяць... часам завісае пісаць... але тады было дастаткова, rimandarla і пісаў правільна...
я мог бы сказаць цэны ?