Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 47

Абмеркаванне: Як працуе Elm 327 Bluetooth?

НАВІЧОК L'avatar di afortunao
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    28
    Праблема страты сігналу ў bluethoo раздымы ? у асноўным супраціў у канцы лініі.

Існуюць таксама і іншыя кампаненты, якія выклікаюць гэты інтэрфейс у залежнасці ад мадэлі няспраўнасці. Есць некалькі мадэляў.

У мяне есць некалькі, усе bluethoo, я не прызначаныя для выкарыстання з розных праграмным забеспячэннем для розных аўтамабіляў ... і мне ідуць дастаткова добра.

З павагай

p.d.: перакладчык ******

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    я купіў некалькі месяцаў назад ? празрысты пластык, сіні..
    я заплаціў дваццаць еўра і выкарыстання з torque x android.
    За тое, што я павінен зрабіць, я va-й? што добра, улічваючы цану..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    я cel'я з год прыкладна, узяў на заліў для 20/25 еўра (не памятаю дакладна) і выкарыстоўваць яго з крутоўны момант на android.. Я? заўважыў, што на многіх машынах мне дзіўныя памылкі, або, нягледзячы на памылкі, ен мне кажа, што няма. Напрыклад, на 156 jtd з датчыка абаротаў пайшоў (аўтамабіль не заводзіўся) нягледзячы на тое, што звязвае не даваў мне ніякіх памылак няма.. то са сканарам br&b, мой сябар, я прачытаў памылку датчыка..
    Тое, што я заўважыў нават ? які працуе ў асноўным з машынамі, jap..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    6
    змест выдалены ў сувязі з няяўкай
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-03-2013 ў 15:59

НАВІЧОК L'avatar di afortunao
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    28
    пытанне, які ен прадаў. Я таксама купіў некалькі, код ? 6789. У мяне таксама былі праблемы з падключэннем мабільнага тэлефона для Android .. па дадзеных праграмы. Напрыклад, з парай добра, і той жа тэлефон, з мяне dashCommander праблемы падлучэння. Я яшчэ не вырашана і не я пачаў вырашаць праблему, так? ? важнае значэнне для мяне.

З павагай

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cristian83ta Visualizza Messaggio
    змест выдалены ў сувязі з няяўкай
    перш чым пераходзіць на іншыя раздзелы, я заклікаю цябе зрабіць адэкватнае ўяўленне у раздзеле касцюмы і зірнуць на правілы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    6
    Прабачце за памылкі, калі не ? праблема пасля таго як я прадставіў, я хацеў бы паўтарыць мой пытанне:
    Прывітанне,
    я купіў некалькі Elm 327 bluetooth з ebay, як правіла, пры падключэнні прылады да машыны і спрабую падлучыцца да яго з дапамогай bluetooth і пытацца ў мяне pincode пацверджання, bluetooth і звычайна ? па змаўчанні-1234 або 0000, то запуск прыкладання крутоўны момант і выкарыстання,
    але некаторыя з іх, якія прыйшлі да мяне без PINCODE на самай справе, калі я спрабую злучыцца з bluetooth пк падключаецца без мяне задацца пытаннем, pincode пацверджання, але калі я спрабую злучыцца з майго смартфона android, (а таксама планшэт або іншых смартфонаў на базе android) для спалучэння bluetooth пытаецца пін-код!
    ну тут узнікае праблема, вядома, гэты інструмент, будучы пазбаўлены pincode я не ведаю, які паставіць,
    я спрабаваў 1234, 0000, 9999, 1111, 2345, 3456, 4567, 5678, 6789, 7890, 2222... і г.д... нават 5 лічбаў... я перакаштаваў практычна ўсе камбінацыі з 4 ці 5 лічбаў,
    таму я хацеў бы спытаць вас, c'? чынам звязаць bluetooth-прылада з android пазбаўляе у pincode так? гэты інструмент будзе ? без?
    пытае мяне, абавязкова гэты код, што не існуе для аб'яднання,
    як я магу зрабіць?
    я ўжо? звязаўся з прадаўцом, і ен кажа мне, што, верагодна, гэтая серыя не мае пін-код!! цяпер для? не ведаю, як яе спалучэнне з прыладай bluetooth android

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    магчыма, залежыць ад прыкладання, у якіх выкарыстоўваецца android,а код, як правіла, x спалучэнне ? 1234.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    6
    Android звычайна выкарыстоўваю крутоўны момант, але і іншых прыкладанняў ? што не прыйду ні ў дадатак, так? праблема ўзнікае раней, cio? калі выбіраю прылада obd ад пошуку bluetooth просіць увесці Pin-код і калі ласка, увядзіце любы Pin-код вяртае мне Паведамленне Pin-код правільны, я перакаштаваў усе камбінацыі, пералічаныя ў маім папярэднім пасце ў тым ліку 1234, 6789, 0000 etc.. Хто-небудзь ведае, калі c'? спосаб абыйсці запыт Пін-кода? Або калі есць іншыя Кантакты?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    глядзіце, я толькі што паспрабаваў з майго не пытаецца, няма абанемента і падключаецца добра..
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •