вы павінны змяніць чып ўнутры, але, па мне, не варта. Праграмнае забеспячэнне v12 не ? сумяшчальнасць з V5, і цяпер ен кажа, што ен іх абодвух, здаецца, трохі + стабільны апошняга, нават калі я кажу па чутках, не маючы я дабраўся, каб праверыць.
вы павінны змяніць чып ўнутры, але, па мне, не варта. Праграмнае забеспячэнне v12 не ? сумяшчальнасць з V5, і цяпер ен кажа, што ен іх абодвух, здаецца, трохі + стабільны апошняга, нават калі я кажу па чутках, не маючы я дабраўся, каб праверыць.
я зразумеў... я практычна набытыя 1 год назад, гэты кабель mpps для таго, каб даведацца што-то, але пасля работы я пайшоў прэч ад дома... цяпер вярнуўся на радзіму, беспрацоўны я думаў, што рэзюмэ, дзе я пакінуў.... але я хацеў бы зразумець, калі з гэтым mpps я магу, па крайняй меры, выключыць fap egr ... практычна, што я магу даведацца з дапамогай гэтага кабеля і праграмнага забеспячэння?
хлопцы, я выдаліў усе, і я пераўсталюй праграмнага забеспячэння 5.0 ... і тады pach, які быў у сд.. але я атрымліваю гэтую памылку... ( калі я не pach я не бачу ніякіх памылак), але pach-то што толку?
Дзякуй усім, і выбачайце, калі я трохі настойлівым....
добры вечар
захоп pach.jpg
тады:
ваш паслядоўны, не будзе ніколі працаваць з праграмным забеспячэннем версіі 12, x вы можаце зрабіць, вы павінны disaldare кампанент і замяніць яго і ўсе-стаіць, так як калі паглядзець у краме форуму стаіць вельмі мала.
x тычыцца вашага, як вы выклалі, што вам адразу сказаць, што мусіць быць версіі, яшчэ раней у v5,што вы маглі б абнавіць працэс вы апісалі ў pach падаюць x, каб зрабіць абнаўленне да versione5.
У тэчцы патч павінен быць набор файлаў для капіявання разам з патчам у тэчцы ўсталеўкі праграмы.
дзякуй за адказы, хлопцы.. але я атрымліваю тую ж памылку, я выдаліў, выдаліў усе.. басейн dvd і ўсталяваны перад mpps і затым капіюецца ў тэчку pach..
пасля прымянення pach я спрабаваў зрабіць абнаўленне прашыўкі з кабель падлучаны.. ( кабель вызначаны калі кампутар чытае як "amt flash"), але не ідзі ў добры канец
што я магу зрабіць? прыкладаю дадатковы экран праблемы... яшчэ раз дзякуй.
Marco.
захоп pach2.jpg
я забыўся, у файле даведкі.... c'? наступнае апісанне:
Працэдуры:
1. Install MPPS V5.0.1.10
2. Run Патч MPPS V5.0.1.10 Патч
3. Put in the usb (from interface)and run FirmwareUpdate.Exe then MppsUpdate.exe
4. Finaly my works interface
Апошні раз рэдагавалася succdfrutt; 07-11-2012 ў 01:15
ок ... зрабіў...
я не магу отпаять чып і прылітаваць іншы да гэтага часу? марнаваць менш?