Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 39 11-20

Абмеркаванне: mpps

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    вы павінны змяніць чып ўнутры, але, па мне, не варта. Праграмнае забеспячэнне v12 не ? сумяшчальнасць з V5, і цяпер ен кажа, што ен іх абодвух, здаецца, трохі + стабільны апошняга, нават калі я кажу па чутках, не маючы я дабраўся, каб праверыць.

succdfrutt
    Guest
    я зразумеў... я практычна набытыя 1 год назад, гэты кабель mpps для таго, каб даведацца што-то, але пасля работы я пайшоў прэч ад дома... цяпер вярнуўся на радзіму, беспрацоўны я думаў, што рэзюмэ, дзе я пакінуў.... але я хацеў бы зразумець, калі з гэтым mpps я магу, па крайняй меры, выключыць fap egr ... практычна, што я магу даведацца з дапамогай гэтага кабеля і праграмнага забеспячэння?

succdfrutt
    Guest
    хлопцы, я выдаліў усе, і я пераўсталюй праграмнага забеспячэння 5.0 ... і тады pach, які быў у сд.. але я атрымліваю гэтую памылку... ( калі я не pach я не бачу ніякіх памылак), але pach-то што толку?
    Дзякуй усім, і выбачайце, калі я трохі настойлівым....
    добры вечар

захоп pach.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    тады:
    ваш паслядоўны, не будзе ніколі працаваць з праграмным забеспячэннем версіі 12, x вы можаце зрабіць, вы павінны disaldare кампанент і замяніць яго і ўсе-стаіць, так як калі паглядзець у краме форуму стаіць вельмі мала.
    x тычыцца вашага, як вы выклалі, што вам адразу сказаць, што мусіць быць версіі, яшчэ раней у v5,што вы маглі б абнавіць працэс вы апісалі ў pach падаюць x, каб зрабіць абнаўленне да versione5.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    У тэчцы патч павінен быць набор файлаў для капіявання разам з патчам у тэчцы ўсталеўкі праграмы.

succdfrutt
    Guest
    дзякуй за адказы, хлопцы.. але я атрымліваю тую ж памылку, я выдаліў, выдаліў усе.. басейн dvd і ўсталяваны перад mpps і затым капіюецца ў тэчку pach..
    пасля прымянення pach я спрабаваў зрабіць абнаўленне прашыўкі з кабель падлучаны.. ( кабель вызначаны калі кампутар чытае як "amt flash"), але не ідзі ў добры канец
    што я магу зрабіць? прыкладаю дадатковы экран праблемы... яшчэ раз дзякуй.
    Marco.
    захоп pach2.jpg

я забыўся, у файле даведкі.... c'? наступнае апісанне:

Працэдуры:
    1. Install MPPS V5.0.1.10
    2. Run Патч MPPS V5.0.1.10 Патч
    3. Put in the usb (from interface)and run FirmwareUpdate.Exe then MppsUpdate.exe
    4. Finaly my works interface
    Апошні раз рэдагавалася succdfrutt; 07-11-2012 ў 01:15

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў succdfrutt Visualizza Messaggio
    дзякуй за адказы, хлопцы.. але я атрымліваю тую ж памылку, я выдаліў, выдаліў усе.. басейн dvd і ўсталяваны перад mpps і затым капіюецца ў тэчку pach..
    пасля прымянення pach я спрабаваў зрабіць абнаўленне прашыўкі з кабель падлучаны.. ( кабель вызначаны калі кампутар чытае як "amt flash"), але не ідзі ў добры канец
    што я магу зрабіць? прыкладаю дадатковы экран праблемы... яшчэ раз дзякуй.
    Marco.
    захоп pach2.jpg

я забыўся, у файле даведкі.... c'? наступнае апісанне:

Працэдуры:
    1. Install MPPS V5.0.1.10
    2. Run Патч MPPS V5.0.1.10 Патч
    3. Put in the usb (from interface)and run FirmwareUpdate.Exe then MppsUpdate.exe
    4. Finaly my works interface

дадаць мяне на skype, як incuboct, што не толькі мы-й зарплаты, і я 5 хвілін ручнік ўсталеўваю я,тым часам, перайсці на ****** і загрузіце і ўсталюйце team viewer.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

succdfrutt
    Guest
    ок ... зрабіў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў succdfrutt Visualizza Messaggio
    black.. калі я спрабую запусціць прогу. v 12 не ідзе' пытаецца мяне, n. серыі тб.. і інш... але ў ****llo абсталявання як сказаў giarras..., змяніўшы тое, што вы можаце зрабіць?
    варта disaldare mcu і пакласці, што x v12 x колькі каштуе паслядоўны поўны я думаю, што тут варта..наведайце краму, форум, дзе вам могуць прапанаваць неабходную дапамогу.

succdfrutt
    Guest
    я не магу отпаять чып і прылітаваць іншы да гэтага часу? марнаваць менш?

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •