Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    15
    Дазволю сабе ўмяшацца на гэтую тэму, улічваючы, што ў мінулым я заняты сістэм "robotizzazione" скрынкі перадач механічныя, таму я і вывучаны некалькі (ўкараненне сістэмы: гідраўлічны, электрамеханічны, або змешаныя, як дадатак, на абмен).
    Хто-то сказаў, што абмен Смарт з дапамогай сістэмы выбару desmodromico, як той, што выкарыстоўваецца ў матацыклах...правільна, але абмен матацыклаў мае прышчэпкі пярэднія шасцярэнькі, синхронизаторы, як выкарыстаныя ўсе аўтамабілі серыі па меркаваннях камфорту, silenziosit? у разетку і многае іншае.
    Синхронизаторы патрабуюць часу бясконца-й? доўгіх перадач на прышчэпкі на пярэдняй панэлі для пераключэння, і гэтыя тэрміны залежаць таксама ад характарыстык, кошту і габарытаў синхронизатора жа. Ва ўсіх выпадках час змянілася з синхронизатора, ніколі не змогуць быць супастаўныя з тымі, у абмен на прышчэпкі пярэдніх...чаму на гоначных аўтамабілях каманды паслядоўна(з ручным кіраваннем або ажыццяўляецца) з desmodromico і ўкладышы пярэдніх і на аўтамабілях серыі, калі вы хочаце хуткасць? змяніліся парогі, хоць і з механічнай каробкай перадач і сінхранізатараў, усе ўжо сышлі ў сістэмах з падвойным счапленнем, якія папярэдне прышчапляюць адносіны ніжэй або вышэй (незаўважна для вадзіцеля). Сістэма Smart ? хітры акунь? з дапамогай desmodromico, вы ? выкарыстоўваецца толькі адзін прывад (электрычны, у дадзеным выпадку), а дзве для выбару і пераключэння, як гэта звычайна робіцца, а затым ? атрымалася скараціць выдаткі (desmo каштуе менш, чым электрарухавік), спрасціць HW і SW радкі (не c'? ад кіравання выбару і пераключэння асобна), і часткова паменшыць габарытныя памеры.
    Але з пункту гледжання хуткасці?, захоўваючы ўнутраную структуру курс нязменным...пу? зрабіць-ледзь...калі не хочаце прымусіць сваю руку...і рэзка скараціць тэрмін службы. Таксама скарачае тэрміны рэалізацыі счаплення, гэта магчыма, змяняючы, напрыклад прывад, змянілася па-ранейшаму бачыць вялікі мяжа ўнутранай структуры ў абмен ж, чаму не варта, вельмі варта працаваць у ****llo прывада...
    Для запісу, я ? давялося рэалізаваць некалькі праектаў, таксама "robotizzazione" механічных каробак перадач матацыкла,...іх, тыпу, абмен у разетку на пярэдняй панэлі, не ? цяжка, каб пераключэнне перадач каля 4-5 сотых секунды...
    У поле аўтамабіль з акпп традыцыйнай дабрацца да часы змяніліся ў 10 разоў больш? доўгія, ? gi? добры вынік...
    Час змянілася я маю на ўвазе ад велічыні перадаванага моманту выключэння момант трансляцыі онлайн.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    15
    Вы! Я згодны з вамі, што 0.4-0.5 секунд, час змянілася, калі Смарт будзе ўжо? выдатная рэч! У гэты момант у мяне пад рукой набыткаў, зробленых у свой час, але час у выпадку Smart былі вышэй, нават першыя з іх magneti marelli selespeed (gi? былі не вельмі цікавыя...). Я пацвярджаю, што адна з асноўных праблем у "падштурхнуць", каб паспрабаваць атрымаць менш часу змянілася ? свой сінхранізатараў..., што ў рэзюмэ трэба рассейваць энергіі з-за рознай хуткасці? кручэння паміж першаснай і другаснай перадач (і іх інэрцыі) пры пераходзе з аднаго дакладу ў іншы.
    Тое, што я магу дадаць, што, магчыма, пу? разглядаць як савет, каб паспрабаваць скараціць час змянілася на Смарт...але ? што-то вельмі "пяшчотны"...? тое, што рабілася дзе-вытворцы, каб скараціць час змянілася на першыя сістэмы selespeed...на практыцы, з муфтай яшчэ перадача, і крутоўны момант перадаецца, вы пайшлі ў "падціснуць" прывад (? трохі, як калі на механічнай скрынцы перадач, механічная аўтамабілі пачалі цягнуць рычаг пераключэння перадач у трэцім, калі мы яшчэ не ўвесь крутоўны момант, і счапленне цалкам прышчэпленыя...) і толькі пасля гэтага ен здымаў пары і адкрывала счаплення, каб увесці адносіны ў далейшым (у прыкладзе, што я зрабіў, каб увесці чацверты)
    Паўтараю, была выкарыстаная гэтая сістэма і дазваляе нешта зарабіць, часы змяніліся, але вы хутка нашкодзіць...
    У выпадку Смарт-гэта было б так паспрабаваць летаць (ток памяншаецца!) электрычны рухавік, які кіруе desmo, перш чым зняць з пары і адкрыць счаплення, а затым устаўце наступны адносін.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    15
    Прывітанне, так, ты патлумачыў, выдатна;
    што тычыцца кіравання, кіравання электрычны прывад, на самай справе, трэба было б (я думаю, хоць не ведаю ў дэталях, якія карты маюцца на гэты блок кіравання, прывада) пайсці на змяненне стратэгіі пілатаж-й? што карты, як...што ? вельмі проста, калі б вы зыходны код SW эбу...але калі не...вельмі складана...(вы павінны дараваць мяне, але для майго жыццевага вопыту, я, ў некаторым сэнсе, проста думаць аб зменах у ****llo стратэгіі, але ? відавочна, што, не ведаючы ўсе ****llo SW ECU, гэта ? вельмі складана) .
    Што тычыцца гаворкі "механік", форма зубчыкі маланкі пераключэння сінхранізатараў ? як кажуць на жаргоне "ў корпус ад мертвага" (...нават калі не так прыгожа): пры руху ? дадаў затрымліваецца фінч? c'? перадача крутоўнага моманту-станоўчы або адмоўны (стральба або выпуску). І гэта прычына, чаму пры спробе выцягнуць рычаг пераключэння перадач паставіць у нейтральнае становішча без націску педалі счаплення і не прыбіраючы нагу з педалі газу, то, не ? просты, калі не ўжываць высокія нагрузкі, але ? лепш не рабіць гэтага...што нашмат больш? проста, калі вы рычаг у нагу з газу, і ен цягне рычаг, перш чым пара мяняе...cio? вы ідзеце падчас тармажэння рухавіком.
    Для спрашчэння, гэты тып сістэмы кіравання, такіх як стратэгія (у замкненым контуры) працуе, cos?:
    электрычны рухавік drived ад прывада і круціць барабан ў той стадыі, калі вы ? parzializzata пара (з дапамогай дросельнай засланкі матора) і, вядома ? адкрытае счапленне. Потенциометр, устаноўлены на барабан desmo, інфармуе сістэму кіравання прывада, калі барабан ? паварочваецца маляня градусаў, а затым, калі марш ? безумоўна, дадаў, у гэты момант ад скіду пара і закрыта муфта для завяршэння этапу змянілася.
    Падчас кручэння барабана (або падчас прышчэпкі, калі барабан не c'?), прывад пу? прыйсці рольганг з токаў зменных ў функцыі кута (мне здаецца, у Smart было сов? але я не ўпэўнены...? прайшло некалькі гадоў... але ? дастаткова ўбачыць ШІМ пілатавання рухавіка падчас кручэння, калі змяняецца або няма, як duty cicle); гэта для таго, каб хутка, дзе пу? (як правіла, не ў час ўстаўкі синхро), а не спяшацца з сілы (або пары, калі вы кажаце які верціцца барабан) больш? памяншаецца падчас сінхранізацыі.
    Калі есць карты "дабрацца", якія кантралююць пілота з duty cicle зменнай рухавіка, магчыма, які-небудзь эксперымент, вы маглі б зрабіць, але застанецца праблема "прадбачыць" па параўнанні са стандартнымі, этап пілатавання рухавіка для нацяжэння счаплення...гэта я не лічу, што кіраванне карту...
    Я спадзяюся, што было ясна, я таксама...калі няма, пытай!

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •