добры вечар, вы падкажыце, што тычыцца блок cem.
тэхнік мне паведамілі, што на харчаванне эбу, але не ўключаецца, і цяпер шукае спосаб, каб уключыць яго і праглядзець дадзеныя. я чакаю, што мне ад вас добрыя навіны.
добры вечар, вы падкажыце, што тычыцца блок cem.
тэхнік мне паведамілі, што на харчаванне эбу, але не ўключаецца, і цяпер шукае спосаб, каб уключыць яго і праглядзець дадзеныя. я чакаю, што мне ад вас добрыя навіны.
прывітанне, рулявы калонкі разблакаваць? не думаю, што гэта пытанне сінхранізацыі, але чым больш блок, я змяніў некалькі з іх.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
згодны з ugoboss...на самай справе я нават напісаў некалькі пастоў раней
x ugoboss вы замак запальвання разблакуецца і класічны і звычайны ключ .калі вы паварочваеце ключ на перадачы вы адчуваеце, што сілкуе што-то ў рухавік, але не загараецца на панэлі.значыць, ты не думаеш, што гэта пытанне сінхранізацыі?
але калі б праблема сінхранізацыі можа не зрабіць уключыце запальванне інструменты?
x micheleyr6 прабач, я засяродзіўся на сінхранізацыі эбу, цяпер я раблю паспрабаваць, калі я атрымліваю, паглядзім, што рабіць.
таксама прыняць пад увагу, што гэта можа быць карціна, што і прапусціў, праверце, добра харчавання.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
добрай раніцы эбу я паслала яе праверыць, як я атрымліваю, я аднаўлю работ.
такім чынам, адзначаючы, што праблема ў эбу?
прабач, у мяне няма абсталявання, каб зрабіць гэты тып апрацоўкі, такім чынам, я павінен абаперціся на тэхнічнай вуліцы, што робіць гэты тып працы.
прывітанне micheleyr6 мне не даў яшчэ адказ ,на дадзены момант я справіўся, спадзяюся, на наступным тыдні я дзе-то інфа*****unque буду трымаць вас у курсе.
добры вечар, вы падкажыце, на развіццё работ, я ў кантакце тэхнік, які рамантуе эбу, і я сказаў, што блок кіравання cem быў пашкоджаны , і ўдалося запаліць у аўторак павінны прыехаць кампанентаў і мяне паправіць,калі я змагу атрымаць кампаненты, якія змянілі іх месца.
чакаем, калі мяне пастаўкі, каб паспрабаваць.