Я хацеў бы даведацца што-то ад мяне(для хобі),машына коціць добра, да 3000rpm, а там і ў на хапае трохі магутнасці,што скажаш, калі павялічыць карту педаль, і што тады?хачу прытрымлівацца?
Дзякуй������
Я хацеў бы даведацца што-то ад мяне(для хобі),машына коціць добра, да 3000rpm, а там і ў на хапае трохі магутнасці,што скажаш, калі павялічыць карту педаль, і што тады?хачу прытрымлівацца?
Дзякуй������
калі вы хочаце размясціць які-то карце я магу даць маім сціплым меркаванні, я-ніхто, такім чынам, не прымаць за чыстую манету тое, што я кажу, на жаль, у мяне мала часу, як бачыш, я ўваходжу адзін раз у дзень і не заўсёды, вядома, без абавязацельстваў, і калі трэба, з дапамогай іншых карыстальнікаў.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Так паглядзім, калі знайду карту педаль і трохі расце ад 2500rpm ўверх.
Проста ў мяне мала часу, я раблю змены, і мы бачым
Дзякуй, Іван;-)
На карце педалі, педалі, робіш мала, калі я правільна памятаю, толькі на высокіх абарачэннях, з абмежавальнікам крутоўнага моманту
Такім чынам, павелічэнне педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту, тады паглядзім
Такім чынам,першы крок, хто дапамагае мне распазнаць карту педаль?
Калі загружаныя файлы, якія я размясціў у пачатку з winols знойдзеце адрас 2D3DC2 восем карт, што, мне здаецца, карты педаль, але я не ўпэўнены, таму што дабрацца да 10000rpm,як вы думаеце, што я?
хто мадыфікаваных павялічваецца толькі апошнія 4 чаму?
вы гэтыя карты педаль, таму што яны адрэдагаваныя толькі 4, трэба спытаць у тых, хто зрабіў карту, трэба таксама сказаць, што часам не ўсе актыўныя карты, дзе бачыш, што даходзіць да 10000 абаротаў у хвіліну.
і калі павелічэнне іншыя таксама?
чаму так шмат?
я на рост заўсёды больш, некаторыя могуць быць адключаныя або быць выкарыстаны ў розных функцый днк
Тады я павялічыў карты педаль, чым 12% у дадатак да павелічэння, што ўжо было дадзена, хто зрабіў першае змяненне
калі я зрабіў усё добра, цяпер на карты крок?
прыкладаю файл