няма няма.... ducato 2.8 jtd.... калі вы кажаце мне, што не мае расходомера паветра.... збіраюся ўзяць ноўтбук і postro файл.... мантуе edc15c7
няма няма.... ducato 2.8 jtd.... калі вы кажаце мне, што не мае расходомера паветра.... збіраюся ўзяць ноўтбук і postro файл.... мантуе edc15c7
я паскорыўся занадта.... у раздзеле касцюмы c'? ужо файлаў княства.... але я лічу, што яны добрыя, каб узяць кій, каб выдаліць індыкатар..... а дзе я адкрываю пост x файл, які я зрабіў??? гасціны offlimit???
так, але ducato мае той жа рухавік, але з электронікай edc15c7..... павінны быць без датчыка таксама тое,..... я, бачачы, і я знайшоў пару адрозненняў..... так мы гаворым біта ў 0, і павінен быць перамешчаны ў 1.....
я магу размясціць тут файл врі і мод, які, я мяркую??? хто damos або a2l ў edc15c7???
я s? што на ecu з vag c'? сколкава? зрабіць камутатар? не s? як вы f? і нават у edc16 c'? таксама абмежаванне дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску, вымеранага... можа нават быць так, каб выдаліць deb...
rego ведаеце, выпадкова, як выдаліць deb на 105jtd?..
манро пошты, а таксама экран
rego88 вы, калі ў вас есць файл, напрыклад, золата і мод пратэставаны, якія жадаеце апублікаваць артыкул чытаць у новай пасадзе у раздзеле ecu дызель, што то я пераходжу ў off limits так што застаецца насенне нябачным.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ок, данііл.... я раблю адразу.....
глядзіце.... я зрабіў тое ж выпрабаванняў, нават на jtd105, але, на жаль, няўдала..... не працуе ж ... калі вы пацягніце прыбор на jtd100 або 115, ідзе на фіксаванае значэнне ў 700mg... калі вы адключыце на edc16c39 або edc15c5 працягваюць хадзіць.... але што-не разумею... на чым грунтуецца x вылічыць l' всасываемого паветра????
але што я магу сказаць ? гэта.... пасля адключэння maf на edc15c7 ? вельмі хутка расці хуткасць машыны, але паліць трохі... а іншыя 2 застаюцца амаль нязменнымі.... як застаюцца нязменнымі значэння.... на edc16, як я раблю, а затым павялічыць значэнне індыкатара????