ты памыліўся ў limitatorri, у 5 ад 04abba вы пачалі занадта рана, ты за межамі карты, і тыя, у 055610 вы далі занадта шмат, пакладзеце на месца тых кропак, паўтарыце спробу.
ты памыліўся ў limitatorri, у 5 ад 04abba вы пачалі занадта рана, ты за межамі карты, і тыя, у 055610 вы далі занадта шмат, пакладзеце на месца тых кропак, паўтарыце спробу.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
для таго, каб, так сказаць, так, тады, вядома, усё змяніць на свой лад і па сваім гусце,
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Дзякуй, БОС. Я загрузіў новую карту, таксама, вынікаючы твайму радзе, але ў мяне ўсё ж праблема. Потым я вырашыў вывесці ў нуль усе panettoni EGR 04A9FA, і я вырашыў праблему. Мінімальны рэгулярны і EGR ад дыягностыкі да 0%. Цяпер я прашу цябе (і ўсіх, хто чытае) : на адным форуме я чытаў, што і г. Д. на гэтай ECU паказвае час ўпырску, ЦІСКУ ТУРБА (карт), у той час як ціск турбо-паказвае, з ЦІСКАМ PARZIALIZZATO карта 1 і карта 2 (5+5 карт). Можна? Не ведаю значэння, але ад крывых, мне здаецца, па-дурному. Тым не менш, гэты карыстальнік пацвердзіў, двойчы яго паняцце (даслоўна піша табе паўтараю, што ціск турбо карты, ecm 1.61 называецца ціскам parzializzato карта 1 і карта 2, што 5 + 5 карты і карты часу ўпырску 6, што ecm 1.61 выклікае ціск турбо ....) Калі б гэта было так, турбіны, ecu, што я напісаў, я ведаю, што доўжыцца нядоўга. Дайце пацверджанне.
не заўсёды яны паказаны так, каб і г. д., залежыць ад файла да файла