-
прывітанне errecinque бачыў, што ты просіш мяне пытанне, мэтанакіраванай, калі гэта не віна гэты адрас, чаму, адкуль гэтая карта прымушае мяне дабрацца да значэння ціску turbo такія высокія ... я не жыву ў 10000 метраў і я не думаю, што тыя, хто жыве высока ў гарах павінен перапрызначыць, каб пераканацца, што аўтамабіль серыі работ у парадку
-
Прывітанне cinqueturbo дзякуй за адказ, гэтая карта мне была загружана каля 2 гадоў таму на маю машыну ад "зарэгістраваны" 3 месяцы таму мне прыйшлося замяніць турбіны, ўнутры ўстаноўка выцяжкі...цяпер я зноў карту ў ...мне было цікава, у канцы, калі не памыляюся, як частка кантрольнай сумы 1fdf7c чаму мае значэння ў 0, я вярнуць аўтамабіль у гэтай версіі я пакінуў гэтыя значэння роўныя ў гэтай ложка, што зменіцца, калі паставіць гэта? ...1C356C калі я не памыляюся, то гэта было б egr?... і г. д. газавыя перамовы зноў чаму іх развіць?замест таго, што памяншаецца? што то ў карце вы бачыце, адключаны egr,...невуцкі, але з жаданнем вучыцца ў матэрыі сумняваюся ведаў хлопцам, якому я даў 2 гады таму ...аб тэрмінах дызельнага паліва incementato ўсё на 20% для таго, каб даць вам больш дызельнага паліва, але без пазнання логікі карту turbo, якая вар'іруецца з крокам, я думаю, у выпадку з 50 пунктаў на 200 ...нават на карту педалі, я, здаецца, не падыходзіць у агульным, мне лепш ricorrergerla або ад 0 з і г. д. я бачу, крокам і карты з драйвераў, якія мне прапануе праграма... для тых, мне патрэбна дапамога, каб зразумець іх функцыі і тое, што я магу ацаніць, калі я павінен пакінуць або захаваць тыя, што ёсць
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума